Inhibitorii vietii sexuale

Inhibitorii vietii sexuale
  calendar_month        
Stii doar ca sexul iti face bine , studiile medicale sunt de acord in privinta aceasta. Atunci, de ce nu profiti pentru a avea o viata sexuala de calitate?

De ce oare sexul nu-ti iese bine, oricat ai incerca? Oi avea o mentalitate invechita? Sau poate te-ai nascut sub o stea nenorocoasa? Poate te afli la locul nepotrivit in momentul nepotrivit... sau poate deodorantul tau nu functioneaza atat de bine cum ar fi trebuit? Hmmm... Fii atenta si ia notite!

1. Revistele de femei

Deoarece ti se aminteste constant cat de grasa, de urata si de superficiala esti! Pentru a avea o viata sexuala inflacarata trebuie sa ai incredere in tine.

2. Pilula albastra

Barbatii se pot bucura de erectia lor timp indelungat, dar ce femeie isi doreste atat de multa atentie? Ce-i putin n-ajunge, si ce-i mult strica!

3. Carnea rosie

Carnea rosie te face lenesa, iti creste colesterolul si iti suprasolicita intestinele, facandu-te mai putin interesata (si interesanta) de sex.

4. Vegetarienii

Cand ii vezi pe toti ce aparitii silfide au si ce energici sunt, te simti si mai balena!

5. Depresia

Depresia ucide dorinta sexuala, si de cele mai multe ori, antidepresivele au acelasi efect. Cand razi, toata lumea rade cu tine, dar cand plangi, te duci la culcare singura! Asta-i regula!

6. Laptopul tau

Laptopul se incinge si transforma sperma intr-un piure nefolositor! De aceea, evita sa-i dai iubitului tau laptopul in brate.

7. Sparanghelul

Mirosul si gustul partilor tale intime dupa ce consumi aceasta leguma iti poate face partenerul sa-si caute fericirea in alte parti.

8. Poluarea

Poluarea te oboseste, nu te lasa sa respiri bine... E de inteles de ce n-ai niciunchef de sex. Sau poate doar imbatranesti?

9. Stresul

Te mai miri ca n-ai chef de sex daca atunci cand inchizi ochii nu vezi altceva decat fata sefului tau si ti-ai dori sa dispari de pe fata pamantului pentru cateva clipe?

Recomandari