Invata sa flirtezi ca o profesionista!

Invata sa flirtezi ca o profesionista!
  calendar_month        
Poate ca te simti mult mai confortabil in intimitatea casei tale decat intr-un bar plin de necunoscuti, insa, daca vrei sa iti slefuiesti abilitatile de a flirta , ai nevoie de exercitiu. Cum poti ajunge sa flirtezi ca o profesionista, descopera in continuare!

De ce ai invata sa stapanesti arta flirtului? Deoarece, chiar daca nu esti genul care sa iasa in fiecare seara si sa socializeze non-stop, flirtul te poate ajuta sa iti cunosti alesul. Iata, asadar, ce ai putea sa faci:

1. Pune intrebari

Intrebarile adresate interlocutorului sunt esentiale atunci cand vrei sa intretii un flirt - insa ceea ce este la fel de important este si ce anume il intrebi. Ofera-i sansa partenerului de discutii sa iti dezvaluie cateva lucruri despre el si evita sa acaparezi intreaga conversatie, vorbind numai si numai despre tine.

Astfel, vei avea ocazia sa razi la glumele lui si sa iti dai seama daca este barbatul potrivit pentru tine. In orice caz, nu il lasa sa acapareze intreaga discutie - atunci cand este cazul, intervino cu povestile personale. Si el se va bucura sa afle mai multe despre tine!

2. Ofera informatii selectiv

Este important sa dezvalui informatii despre tine atunci cand flirtezi cu cineva, dar este esential sa stii si ce anume sa spui. Nu este cazul sa apelezi la minciuni, insa este de preferat sa pastrezi anumite povesti si detalii doar pentru tine. In plus, ideal ar fi sa te opresti asupra acelor intamplari care te pun intr-o lumina cat de cat favorabila (evita, totusi, accesele de grandomanie).

Este important sa fii tu insati, dar lasa subiectele dramatice pe mai tarziu, cand va veti cunoaste mai bine. Pentru moment, seara ta de flirt ar trebui sa fie amuzanta si sa includa o conversatie lejera.

3. Nu uita de atingerile "intamplatoare"

Este posibil sa ti se para deplasat sa iti atingi partenerul cu care flirtezi intr-un bar, insa, daca apelezi la cantitatea potrivita de atingeri, nu vei parea in niciun caz disperata. La ce strategie poti apela? La atingeri subtile, plasate strategic.

Spre exemplu, daca partenerul tau face o gluma, te poti apleca inspre el si ii poti atinge in treacat umarul sau genunchiul. Tine cont ca atingerile rare si subtile sunt mult mai sexy decat cele agresive!

4. Fii mereu tu insati

Din dorinta de a impresiona un tip de care te simti atrasa, este posibil sa ai tendinta de a nu fi tocmai tu insati. Oricat de tentant ar fi, pe termen lung aceasta atitudine nu este deloc productiva. Inarmeaza-te, asadar, cu incredere in fortele proprii si spune clar si raspicat ce anume iti place si ce nu etc.

Chiar daca nu vei gasi de la primele flirturi barbatul care sa te placa exact asa cum esti, in cele din urma vei da peste persoana potrivita. In plus, este esential sa existe si o scanteie intre voi doi: chimia se poate instala chiar si atunci cand, intr-o prima faza, tipul din fata ta nu pare cea mai atractiva optiune! Permite-ti sa cunosti pe cineva mai bine inainte de a stabili daca este barbatul ideal sau nu pentru tine.


Autor: D.S.

Recomandari