Iubit vs. Caine: cand animalul e mai bun ca omul

Iubit vs. Caine: cand animalul e mai bun ca omul
  calendar_month        
Da, iubitii pot fi de treaba, dar nu toti! Unii dintre ei nu merita iubirea noastra. Iata cateva motive pentru care unele femei prefera sa tina un caine in locul unui iubit pe langa ele!

Cainele nu te minte

Cainii nu vorbesc pe limba noastra, asadar nu te mint. Si chiar daca ar putea, nu cred c-ar fi capabili sa faca asta. Iubitii , pe de alta parte... te mint chiar in fata!

Cainele nu insala

In cazul cainelui, nu e nevoie sa sapi prin lucrurile sale pentru a gasi biletele de amor ascunse sau ruj pe camasa. Nu vei gasi asa ceva. Cainele nu te dezamageste. Animalul cunoaste semnificatia cuvantului loialitate.

Cainele nu te judeca

Chiar daca ai avut o zi proasta si te simti nasol, cainele crede ca arati bine. Lui nu-i pasa ca nu te-ai dat cu parfum sau ca parul iti sta sculat, nu te judeca si te iubeste la fel d emult in orice ipostaza.

Cainele te asculta

Da, barbatii sunt cunoscuti pentru faptul ca nu stiu sa asculte. Cainii, pe de alta parte, te asculta. Ei sunt numai urechi! Uneori, cainele isi ridica urechea pentru a te anunta ca asculta cu atentie. In schimb, cu cat incerci sa comunici mai mult cu iubitul, cu atat se pare ca el isi inchide urechile...

Cainii sunt mereu fericiti sa te vada

Vezi coada care se misca atucni cand intri pe usa? Cainii sunt mereu mai mult decat fericiti cand te vad. Nu putem spune acelasi lucru si despre iubiti, nu-i asa?

Cainii nu se simt amenintati de inteligenta ta

Trebuie sa recunosti ca unii barbati se tem de femeile destepte. De fapt, majoritatea barbatilor prefera femeile mai prostute. Cainele, pe de alta parte, nu se simte amenintat de inteligenta stapanei lui.

Cainilor le plac tandreturile

Cainii sunt mai buni decat iubitii pentru ca lor le plac mangaierile. Cainii te iubesc si se lasa iubiti timp nelimitat, de fapt s-ar putea ca tu sa te plictisesti de atata afectiune.

Iata, acestea au fost cateva motive pentru care cainii sunt uneori mai buni decat barbatii. Desigur, nu toti iubitii sunt rai. De ce am facut aceasta comparatie? Daca nu ai niciun barbat acum in viata ta si esti dezamagita in iubire, poate ar trebui sa adopti un caine, bineinteles vagabond. Salveaza o viata!

Recomandari