Iubitul ma insala: ce fac?

Iubitul ma insala: ce fac?
  calendar_month        
Iubitul te insala. Ai in sfarsit dovada. Si acum, ce-i de facut?

Aveai de mult un sentiment neplacut. Apoi ai auzit niste zvonuri. Acum ai si dovada. Bine, poate nu chiar dovada, dar esti destul de sigura ca se intampla ceva pe la spatele tau. Acum nu mai poti ignora. Iata care sunt pasii de actiune!

1. Decide daca il mai vrei

Primul lucru pe care trebuie sa-l decizi e daca il vrei intr-adevar in viata ta. Ti-a inselat increderea, acum tu decizi. Il iubesti indeajuns de mult pentru a reconstrui o relatie bazata pe incredere? Daca te hotarasti ca merita inca o sansa, urmeaza pasii de comunicare si negociere.

2. Comunica-i suspiciunile tale

Comunicarea suspiciunilor tale si a eventualei dovezi fara sa incepi o furtuna emotionala este probabil imposibil, dar un anumit grad de calmitate poate fi atins urmand o regula simpla: nu fa asta singura!

Nu inseamna sa mai iei pe cineva cu tine cand il confrunti, ci sa te consulti cu cineva inainte asupra modului in care vei pune problema. De asemenea, la aceasta persoana va trebui sa apelezi si daca lucrurile nu merg bine, si consideri necesar sa te muti de acasa.3. Ar trebui sa luati in considerare terapia de cuplu?

Daca hotarati ca vrei sa reconstruiti relatia, ar trebui sa faceti un plan solid: vreti sa va descurcati singuri, sa apelati la un preot, la un psiholog? Aceste lucruri se hotarasc de comun acord.

4. Fii pregatita pentru reactia partenerului

Fii pregatita sa nege totul. Fii pregatita pentru scuze. Fii pregatita pentru incercari de a da vina pe tine, pe alta femeie, numai pe el nu. Nu-l lasa sa te pacaleasca astfel: acestea sunt raspunsuri standard ale partenerilor care insala.

5. Trebuie sa fie pregatit pentru negociere

Daca nu vrea sa negocieze, e clar ca va trebui sa inchei dialogul si relatia, decat daca nu are o dovada ca totul e in mintea ta si ca nu te-a inselat niciodata. Insa fii atenta, si nu fii oarba! Fa alegerile cu capul si cu inima, dar nu din frica si insecuritate.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

test
  • person

    ""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right