Iubitul meu se uita dupa alte femei

Iubitul meu se uita dupa alte femei
  calendar_month        
Inainte de toate sa facem o distinctie. Este acea privire fugara - se uita si apoi isi muta privirea - iar apoi este acea privire fixa, "cercetasa" care incepe de sus si se misca incet in jos in timp ce in mod evident o dezbraca din priviri.

Acum daca prietenul tau cerceteaza terenul utilizand tehnica numarul doi, atunci clar depaseste masura. Cand se uita lung dupa o femeie cu niste sani de dimensiunea pepenilor e normal, a saliva dupa Cameron Diaz iar e normal, ceea ce nu este normal e atunci cand orice femeie primeste tratamentul special si isi petrece mai mult timp uitandu-se peste umar decat uitandu-se la tine.

Iata cum poti rezolva situatia…

1. Consulta-te cu un prieten

Discuta cu un prieten in care ai incredere si cere-i parerea pentru a te asigura ca nu esti doar paranoica. Si daca esti sigura ca depaseste masura e timpul sa-l confrunti. Cu siguranta raspunsul lui va fi "esti geloasa si exagerezi".

Important e sa-ti pastrezi calmul. Da, stiu ca e greu si ca noi femeile ne aprindem atat de repede dar, daca te infurii si te apuci sa tipi la el lupta e ca si pierduta. In schimb priveste-l in ochi si spune-i: "uite, m-am gandit foarte bine la asta si nu exagerez. Uita-te dupa alte femei cand esti singur, daca trebuie, dar n-o face in preajma mea. Te avertizez, nu voi admite acest lucru."2. Asteapta sa vezi daca asculta

Mai da-i o sansa si vezi daca tine cont de sentimentele tale. Daca nu o face si povestea se repeta, repeta-ti discursul si spune-i ca-i oferi o ultima sansa.

3. Ajuta-l sa-si constientizeze actiunile

Spune-i: "Tu cum te-ai simti daca eu m-as uita lung dupa tipul ala chipes de acolo, cat timp tu esti ocupat cu fata in negru?" Ok, stiu, ar insemna sa te cobori la nivelul lui dar macar ii va atrage atentia.

4. Da-i un ultimatum

Daca nu se opreste da-i un ultimatim. Da, stiu, nici mie nu-mi plac, dar uneori sunt necesare. Trebuie sa faci foarte clar faptul ca data viitoare cand se intampla, s-a terminat, vei pleca.

Si exact asta vei face daca se intampla din nou. Daca i-ai explicat foarte rational si logic de ce gasesti acest lucru ca fiind inacceptabil, si motivele pentru care te deranjeaza atunci cand studiaza fara nici o jena alte femei, atunci, sincer, ti-e mai bine fara el. Iar acest lucru nu e negociabil.

Recomandari