Jocuri erotice: 6 gesturi pe care barbatii le considera ridicole

Jocuri erotice: 6 gesturi pe care barbatii le considera ridicole
  calendar_month        
Condimentarea relatiei voastre prin jocuri erotice este mai mult decat recomandata, insa ai grija la cele cateva gesturi pe care barbatii le considera ridicole. Din dorinta de a-l impresiona peste masura, risti ca cazi in extrema in care senzualitatea ta ia un aer hilar si deloc sexy.

Chiar daca prefera sa suporte anumite gesturi pe care le faci atunci cand pui in scena jocuri erotice diverse pentru a nu te jigni, nu inseamna ca mintea lui nu le clasifica in sertarul "as vrea sa nu mai faci asta, niciodata". Probabil ca nu te caracterizeaza lucrurile de mai jos, insa intotdeauna este util sa ai in vedere care sunt acele comportamente pe care barbatii le considera ridicole in dormitor.

1. Te alinti prea mult

Daca mai incepi din cand in cand preludiul cu mici reprezentatii de "cat de subtire si mieroasa poate fi vocea ta" in actul seductiei, cel mai probabil iti surprinzi neplacut partenerul de pat. A fi feminina nu inseamna sa te transpui in rolul educatoarei de gradinita, care vorbeste peltic si isi subtiaza vocea pentru a intra in rolul pisicutei dornice de mangaieri.

Pastreaza-ti naturaletea si personalitatea chiar si atunci cand te joci la inceputul partidei de amor, intrucat iubitul tau vrea sa isi faca de cap cu o femeie matura, nu cu o scolarita razgaiata.

2. Folosesti diminutive

"Vreau sa iti ling pielicica din toate locurile ascunse" sau "Iti ador cocoselul fin" sunt replici ridicole, nicidecum incitante. Niciodata, in nicio circumstanta, nu i te adresa cu diminutive cand vrei sa ii stimulezi productia de testosteron. Barbatii au un ego accentuat, pe care il "gadili" prin evidentierea trasaturilor lui masculine. Foloseste verbe tari si epitete granduoase, admirandu-i muschii tonifiati si bratele masive, nu "piciorusele" gratioase.

3. Vorbesti prea mult

Chiar daca este recomandat sa ii mai soptesti din cand in cand lucruri excitante la ureche, nu exagera cu discursurile pompoase cand incerci sa il agrenezi intr-un joc erotic in timpul preludiului. Barbatii prefera sa te auda gemand si respirand sacadat, nu recitand poezii sau strigand in gura mare cat de bine te face sa te simti. Arata-i mai degraba ca te innebuneste si lasa odele pentru alte momente din viata voastra.

4. Esti prea autoritara

Vrei sa il dai pe spate cu un joc de dominare-supunere, in care tu joci rolul stapanei? Excelent, barbatii adora sa se lase pe mainile partenerelor din cand in cand, insa totul pana la un punct. Evita sa fii prea autoritara cand il "manevrezi" cum doresti si nu il face sa se simta umilit de-a dreptul. Nu il jigni, nu il agresa in niciun fel si lasa-i un strop de putere care sa ii gadile inca orgoliul. In caz contrar, ai putea parea ridicola si absurda dominandu-l prea aprig.

5. Miscarile repetitive

Ai tendinta sa faci sau sa spui aceleasi lucruri cand joci rolul vulpitei seducatoare? Miscarile si replicile repetitive sunt agasante pentru sexul tare, pentru ca el are nevoie de cate ceva nou pentru a se excita la fel de mult de fiecare data cand faceti sex. Nici tie nu ti-ar placea sa vezi la infinit acelasi film, chiar daca l-ai adorat prima oara, nu-i asa?

6. Gemetele false

Nici nu te atinge bine, ca deja incepi sa gemi de parca ai avea un orgasm multiplu? Atunci ai toate sansele sa pari ridicola, intrucat el va sesiza din prima secunda ca iti mimezi extazul "de amorul artei". Exprima-te liber si fara retineri doar atunci cand simti cu adevarat sa o faci, altfel vei strica atmosfera inainte ca ea sa devina cu adevarat excitanta.
Autor: A.D.

Recomandari