Jocuri sexy inainte de culcare

Jocuri sexy inainte de culcare
  calendar_month        
In caz ca v-ati pierdut simtul umorului in pat , aceste jocuri o sa va ajute sa simtiti din nou placerea preludiului.

Cum jucati? Alegeti un interval, sa spunem 20 minute sau macar 10, si in acest timp va fi total interzisa penetrarea. Vei fi surprinsa sa afli cat de mult conteaza reducerea vitezei cu care faceti sex!

Asadar, fiti cat mai creativi si va veti simti ca in prima noapte de dragoste!

Baba-oarba prin cearsafuri

Leaga-l la ochi si du-l in pat sau in alta locatie aleasa de tine. Incepe apoi sa-l dezbraci si sa-l atingi cum ai chef. Tu decizi. Ghideaza-te dupa felul in care se excita.

Faptul ca nu poate vedea in timpul partidei de sex va avea doua efecte majore: cresterea atat a sensibilitatii cat si a vulnerabilitatii psihologice. Ambele sunt afrodisiace puternice, iar impreuna creeaza o explozie de iubire.

Prizoniera

Ai nevoie de 4 cravate sau catuse din sex-shop si de un pat, care sa aiba o tablie sau manere de care sa poti fi legata. El iti leaga mainile si picioarele de pat si isi face poftele cu tine.

Este un joc foarte excitant pentru femeie, care se simte total neputincioasa si in acelasi timp in centrul atentiei lui, cu responsabilitati zero fata de actul erotic. Daca n-ai incercat niciodata, te rog s-o faci!

Fata rea

Ai nevoie de o perie de par sau de un bat. Reproseaza-i iubitului/ sotului toate lucrurile pe care le-a gresit in acea zi ("Ai uitat sa duci rufele la spalat!", "Ai uitat numele noii tale secretare!"). Apoi ingenuncheaza pe pat, iar el te loveste la fund cu batul sau cu palma.

Bataia la fund nu trebuie sa doara, ci sa fie doar atata cat s-o simti. Senzatia simtita este extrem de interesanta, combinand un pic de violenta cu actul sexual, foarte excitant. Tot acum este si momentul perfect de folosit un vibrator.

Plaja in propria casa

Ai nevoie de un prosop mare si de o sticla cu ulei sau crema de masaj. Intinde prosopul pe pat sau pe covor si ungeti-va unul pe celalalt cu uleiul de masaj prin toate partile, mai putin prin cele intime, pentru a evita posibilele alergii. Acum trantiti-va pe prosop si vedeti ce se intampla... Veti fi surprinsi sa constatati cat de sexy va veti considera atat de luciosi. Sigur, veti face un pic de mizerie, insa merita. Jocul se poate juca si intr-un loc izolat, in aer liber, sau in propria curte, la soare, daca stati la casa.

Masina timpului

Aveti nevoie de o masina si de un loc de parcare unde nu veti fi intrerupti. Pretindeti ca unul dintre voi este virgin. Celalalt il va invata totul despre sex. Va trebui sa dea lectii despre sarut, folosirea mainilor si a buzelor si a altor parti pentru stimularea celuilalt. Partenerul pasiv, invatacelul, va trebui sa-si imbunatateasca tehnica pe masura ce actul sexual avanseaza. Acesta este si un joc prin care partenerii isi pot afla placeri sexuale ascunse.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Barfe discutii barfe
  • person

    "toata lumea o face... si toata lumea o minte..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right