Legi ciudate despre sex in lume

Legi ciudate despre sex in lume
  calendar_month        
Sexul este legiferat in unele parti mai exotice ale lumii. Iata ca poti intra la inchisoare daca nu faci sex cum trebuie!

In Guam exista barbati al caror job este sa cutreiere toata ziua prin tara pentru a dezvirgina fete, care ii platesc pentru privilegiul de a face sex pentru prima data. Potrivit legilor din Guam, virginelor le este interzis sa se marite.

Majoritatea tarilor din Orientul Mijlociu recunosc urmatoarea lege islamica: "Dupa ce ai intretinut relatii sexuale cu un miel, este pacat mortal sa ii consumi carnea."

In Liban, barbatilor li se permite legal sa faca sex cu animale, insa animalele trebuie sa fie de sex feminin. Intretinerea de relatii sexuale cu un animal de sex masculin se pedepseste cu moartea.

Pe teritoriul SUA este ilegala folosirea animalelor din specii pe cale de disparitie, cu exceptia insectelor, pentru show-uri sexuale publice sau private. Se pare ca insectofilii au facut lobby cu succes!

In Bahrain, un barbat doctor poate examina organele genitale ale unei femei, dar ii este interzis sa se uite direct la ele in timpul controlului. El le poate vedea doar reflectate intr-o oglinda.

In Hong Kong, o femeie inselata poate sa-si omoare legal sotul adulterin, dar doar cu mainile goale. (Presupunem ca amanta poate fi ucisa prin orice metoda...)

In Santa Cruz, Bolivia, e ilegal ca un barbat sa faca sex in acelasi timp cu o femeie si cu fiica acesteia.

In statul Washington exista o lege ce interzice sexul cu o virgina, in orice circumstanta, cu exceptia noptii nuntii.

In Cali, Columbia, o femeie poate sa faca sex cu sotul ei, iar prima data cand are loc evenimentul trebuie ca cei doi sa fie asistati de mama femeii.

Nicio femeie nu poate face sex cu un barbat in timp ce se afla intr-o ambulanta din Tremonton, statul Utah. Daca sunt prinsi incalcand legea, femeia este acuzata de delict sexual, iar numele ei este publicat intr-un ziar local. Barbatul nu este acuzat de nimic si nici nu i se dezvaluie numele.

In Romboch, Virginia, e ilegal sa faci sex cu lumina aprinsa.

E ilegal sa faci sex fara prezervativ in Nevada.

In Arizona, Florida, Idaho, Indiana, Massachusetts, Mississippi, Nebraska, Nevada, Oregon, New York, Ohio, Oklahoma, Spouth Dakota, Tennessee, Utah, Vermont, Washington DC si Wisconsin e interzis ca erectia sa se vada prin pantalonii barbatului. Acum intelegem de unde a venit moda pantalonilor foarte largi!

Niciun barbat nu are voie sa faca dragoste cu sotia lui daca ii miroase respiratia a usturoi, ceapa sau sardine in Alexandria, Minnesota. Daca nevasta ii cere, legea spune ca barbatul sa se spele pe dinti.

In Minnesota e ilegal ca un barbat sa faca sex cu un peste viu. (Se pare ca femeile au voie.)

Musulmanii nu au voie sa se uite la organele genitale ale cadavrelor. Legea se aplica si in cazul muncitorilor de la pompe funebre. Organele sexuale ale decedatilor se acopera cu o caramida sau cu o scandura de lemn.

O lega din Newcastle, Wyoming, le interzice cuplurilor sa faca sex in camerele frigorifice ale supermarketurilor.

Pedeapsa pentru masturbare in Indonezia este decapitarea!


Autor: Nauge

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Portal mobila
  • person

    "portal dedicat industriei mobilei."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right