Lucruri pe care nu le stii despre sarut

Lucruri pe care nu le stii despre sarut
  calendar_month        
Stii de ce saruturile sunt atat de excitante? Sau care e tehnica perfecta de sarutat urechea unui barbat? Afla raspunsurile mai jos!


In buze exista...

... extrem de multe terminatii nervoase, de 100 de ori mai multe decat in degete. Acestea stimuleaza dorinta sexuala. De aceea sarutul inaintea, in timpul si dupa actul sexual sunt extrem de excitante.

40% dintre barbati spun ca ...

... un sarut lung si pasional ii binedispune pentru sex. 30% dintre barbati spun ca asta se rezolva la fel de repede si cu o mangaiere in zona genitala.

Mareste intensitatea unui sarut...

... inchizand spatiul in forma de A care se formeaza intre partile superioare ale corpurilor voastre. Mai pe intelesul tuturor, asta inseamna sa va lipiti soldurile, iar intensitatea dorintei va creste rapid.

Cea mai buna metoda de a-i saruta urechea unui tip? Saruta si...

... suge-i lobul urechii o clipa, apoi linge-i partea exterioara a urechii, pe toata lungimea. Castigi puncte bonus daca ii soptesti in acest timp si cateva cuvinte sexy.

Barbatii initiaza sarutul frantuzesc pentru a transfera...

... testosteron partenerei, hormon ce mareste libidoul. Deci atunci cand iubitul devine un pic mai agresiv in pat, nu i se trage doar de la dorinta, ci si pentru ca vrea sa te antreneze si pe tine.

Barbatii sunt de doua ori mai dispusi sa...

... faca sex cu cineva care saruta prost decat o femeie.

Cand saruturile sfioase nu te excita...

... iata de ce ar trebui sa te dezlantui: saruturile pasionale maresc tensiunea sangvina si iti fac inima sa bata mai repede, sunt excitante si te ajuta sa ajungi mai repede la orgasm.

54% dintre femeile...

... cu varste cuprinse intre 18 si 24 ani spun ca au sarutat o alta femeie. Procentajul scade pana la 43% in radul femeilor de varsta 25-34 ani.

In Evul Mediu, oamenii semnau contracte legale...

... marcand un X pe document si apoi punandu-si sarutul pe act.

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

A sosit si primavara
  • person

    "traieste clipa!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Ofride Shirt 38
Shop Ele.rochevron_right