Masturbarea feminina: 7 motive pentru un joc solo!

Masturbarea feminina: 7 motive pentru un joc solo!
  calendar_month        
Pe vremuri aratata cu degetul, masturbarea feminina devine o practica din ce in ce mai recomandata. Atingerea femeii cu degetul sau cu o jucarie sexuala este recomandata pentru sanatatea sa fizica si mintala. Asadar, doamnelor, e timpul sa va luati placerea in propriile maini!

Masturbarea este benefica atat pentru tine, cat si pentru cuplul tau

Masturbarea joaca un rol in dezvoltarea personala si conjugala a femeii. Gratie acesteia, femeile isi trezesc la viata erotismul, isi descopera laturi noi ale corpului lor si exploreaza senzatii noi. Ele isi trezesc astfel zona vaginala si punctul G pana la atingerea placerii extreme.

Foloseste-ti apoi noile cunostinte pentru a-ti ghida iubitul!

Masturbarea alunga stresul

In timpul orgasmului, corpul elibereaza 3 hormoni: ocitocina, endorfina (cunoscuta pentru actiunea ei calmanta) si serotonina (antidepresiv natural). Asadar, masturbarea este o cale excelenta de relaxare.

Tratament pentru boli

Endorfinele secretate in timpul orgasmului sunt reputate pentru proprietatile lor euforice si analgezice, avand puterea de a trata durerile (de la migrene pana la crampe).

In timpul masturbarii se secreta estrogeni care ne protejeaza contra tulburarilor cardiace.

Sanse mari de orgasm

Masturbarea cu ajutorul degetului sau vibratorului mareste sansele de a atinge orgasmul. Prin auto-stimulare, 95% dintre femei iti trezesc punctul G si ating starea maxima de excitatie. In plus, studiile spun ca doua orgasme pe saptamana duc la cresterea sperantei de viata.

Vibratorul, perfect pentru o noapte lunga

Vibratorul, cel mai bun prieten al femeii, nu te dezamageste niciodata (decat daca i se termina bateriile)! El te asculta intocmai, este performant, te poate insoti chiar si-n baie daca ii ceri asta: nu-i e frica de inundatii!

Atinge-ti visele cu degetul!

In timpul masturbarii, nu doar corpul este stimulat, ci si psihicul. Inchide ochii si lasa-i frau liber imaginatiei. Ca te gandesti la iubitul tau, la vecinul de sub tine, la colegul de birou, la George Clooney sau la nu stiu care fotbalist, toate fanteziile sunt la doua degete de realitate prin masturbare!

Viata lunga masturbarii!

Cine ar fi crezut ca doua orgasme pe saptamana (obtinute sau nu prin masturbare) ne ajuta sa castigam ani in plus? Odata cu atingerea orgasmului se elibereaza si hormonul DHEA, care ne intareste sistemul imunitar gratie multiplicarii anticorpilor. Nu-i asa ca viata e frumoasa?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Tori Spelling isi povesteste viata
  • person

    ""daca vrei sa fii fericit o clipa,razbuna-te...daca vrei sa fii fericit o viata,iarta!!!""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right