Maya iti raspunde - sexul oral

Maya iti raspunde - sexul oral
  calendar_month        
"Imi place mult sexul oral, dar nu stiu cum sa fac sa cer mai des acest lucru prietenului meu. Nu imi dau seama cat de mult ii place lui si mi ma simt stingherita sa ii sugerez ca as vrea asta."

Sexul oral a castigat in ultimii ani o popularitate pe care uneori o merita, alteori nu.
De ce a devenit atat de popular? Fiindca este cel mai usor si mai rapid de realizat, merge fara a necesita preludiu si chiar se poate transforma in asta, este cel mai "safe" din punct de vedere contraceptiv si cel mai "safe" dpdv medical (rata cea mai mica de transmitere a bolilor). Poate fi practicat inclusiv de catre virginele care vor sa-si tina prietenii aproape fara a renunta la traditia cearceafului din noaptea nuntii sau de catre barbatii impotenti si cu gura(limba) mare. Pare solutia de compromis perfecta care, coroborata cu placerea deosebita pe care o produce a dus la larga raspandire a fenomenului.

Cu toate astea, primim destule mesaje (de la barbati in general, dar si de la femei) solicitand metode de a pacali inhibitiile partenerului (care nu se lasa cu nici un chip convins).

Sexul oral e o chestiune destul de intima, chiar daca pare ca e cel mai usor de facut si fara implicare afectiva. Cea mai simpla metoda e de a convinge partenerul/partenera sa faca lucrul asta este "la schimb". Daca sunteti pricepute in asta, si faceti o demonstratie pregatitoare reusita, putine si putine sunt persoanele care nu-si vor da silinta sa intoarca serviciul cu prisosnta. Alta metoda e aceea de a le explica ce mult va doriti asta, cate vise erotice ati avut si cat de frumos credeti ca ar fi sa-l vedeti acolo jos, slujind la feminitatea voastra.

Asta despre a convinge pe ceilalti. Despre a va convinge pe voi cred ca e mai simplu.
Gandeste-te ca esti obosita (de la serviciu, sau de la intalnirea cu un amant care te-a intors pe toate fetele) si sotul da semne destul de insistente ca te vrea. Un refuz poate genera suspiciuni, suparari, frustrari. Dar un sex oral facut iute si cu maiestrie il va aduce rapid in pragul extazului iar tu ai sa-ti primesti multumirile si odihna bine meritata mai repede decat ai fi visat. Acelasi lucru e valabil si in cazurile in care el termina mai greu decat ti-ai dori (eu asta nu pricep inca, dar sunt femei care se plang si din cauza asta). O felatie facuta bine te va scuti de supliciul asteptarii orgasmului partenerului.

Si sa stiti ca nici macar nu e neplacuta senzatia. O prietena mi-a spus de exemplu ca prima data cand a facut-o a fost atat de placut surprinsa de finetea tegumentului incat s-a indragostit de tehnica asta. Nemaivorbind de faptul ca imaginea unui barbat tremurand neajutorat in asteptarea orgasmului, mie imi starneste un sentiment de putere care imi place teribil de mult. Un barbat poate fi "chinuit" si convins sa accepte multe lucruri prin tehnica felatiei, pentru simplul fapt ca in momentele de dinainte, din timpul si de dupa sexul oral el gandeste si mai putin decat in mod normal.

Sursa: artsex.ro

Recomandari