Metode de flirt eficiente

Metode de flirt eficiente
  calendar_month        
Nu exista o regula universal valabila care sa dea rezultate in toate cazurile. Cele mai eficiente metode de a flirta nu sunt in mod neaparat si cele care ti se potrivesc tie sau situatiei respective. Cu atat mai mult cu cat nu poate fi creat un "ghid" care sa functioneze in toate cazurile si pentru fiecare femeie.

Stiu, trebuie sa zambesti, sa pari putin inaccesibila, sa zambesti din nou... Cam invechite, cunoscute si deci deja mult prea evidente. Si, mai ales, ce te faci cand nu functioneaza, sau, si mai mult, reusesti sa "o dai cu batul in balta"?


A flirta presupune in primul rand sa intuiesti cat de cat si cate ceva despre personalitatea tipului pe care vrei sa il cuceresti. Ce va functiona cu cineva, nu este obligatoriu sa functioneze si cu altcineva. Aceasta deoarece fiecare are felul sau de a fi si are deja construite in minte anumite prototipuri feminie si anumite asteptari din partea femeilor.

86809.jpg
Zambeste... sau nu?

I-ai zambit, crezi tu, frumos, tipului din autobuz. Si crezi ca el a interpretat exact ceea ce tu vroiai sa ii transmiti. Chiar asa e sau poate s-a gandit ca zambesti putin cam mult si deja ti-a pus o eticheta nu tocmai corespunzatoare cu ceea ce doreai tu sa transmiti? Un zambet este binevenit in orice situatie, dar nu exagera. Privirea este in cele mai multe cazuri cea mai buna arma de seductie. Un zambet "prea larg" nu inseamna flirt. Un zambet abia schitat si o privire aruncata "intr-o doara" dar cu destinatar bine definit este o reteta clara de flirt.
Inaccesibile pana cand?

Se spune ca unui barbat nu trebuie sa ii dai chiar totul pe tava. Si chiar asa este. Dar daca el da semne clare ca nu ii esti chiar indiferenta, iar tu, din mandrie, sau din dorinta de a fi cea care cedeaza ultima, nici macar nu clipesti la toate incercarile lui de a lega o conversatie in aparenta banala, lucrurile pot ajunge in extrema cealalta. Daca e genul caruia ii place sa lupte pana in panzele albe, situatia se poate remedia. Daca nu, ia-o ca pe o lectie si invata ca a fi inaccesibila este o metoda buna, dar doar in anumite limite.


Bad girls - good girls
58427.jpg
Sau mai bine zis, animal de prada sau iepuras timid? Depinde foarte mult si de cum esti tu in realitate. Esti genul care nu ar face nici in ruptul capului primul pas, sau, dimpotriva, cea care prefera sa initieze orice conversatie? In oricare dintre cazuri te-ai afla, nu incerca sa pari altfel decat esti.

Tot ce e nenatural se va vedea la un moment dat. Gandeste-te ca in toata aceasta perioada frumoasa de flirt incerci sa pari foarte "agresiva", sigura pe tine, exagerat de zambitoare, iar tu de fapt nu esti asa. Daca veti merge mai departe , ce vei face? Daca el te place, sigur te-a observat dinainte exact asa cum esti tu de fapt. Oricum nu merita sa pari altfel pentru nimeni si nimic. Fii mandra de ceea ce esti si cum esti si lasa lucrurile sa se desfasoare in mod natural!

Recomandari