Misterul din spatele femeii

Misterul din spatele femeii
  calendar_month        
Misterul din spatele femeii. Aceasta-i intrebarea care macina mintile "bolnave" (in viziunea ELE-lor) ale barbatilor. Imaginati-va o lume fara mistere, fara nimic spectaculos, un univers monoton, trairea unei vieti previzibile. Care ar mai fi atunci sensul vietii?

Unde mai gasiti senzationalul, ineditul? Transpuneti aceasta viziune luand in speta femeile si veti descoperi ca s-ar distruge cel mai mare mister al tuturor timpurilor.

Femeia perceputa de barbati

Imaginea comuna a femeii in viziunea majoritatii barbatilor se limiteaza la subestimarea acesteia, probabil din orgoliu si datorita faptului ca se vad depasiti in situatia in care, pana nu demult, detineau controlul absolut.

De asemenea aceste desconsiderari pot surveni pe fondul unor frustari. In ciuda acestor prejudecati femeia si-a castigat aceleasi drepturi ca ale barbatului in societatea zilelor noastre.
Lasand la o parte aceste aspecte sociale, reprezentantele sexului frumos trezesc conflicte interioare si fantezii aprinse in subconstientul oricarui barbat.

Dorintele femeilor sunt anticipate de barbati ca fiind un set standard ce include: iubirea, afectiunea, daruirea, tandretea, protectia. Dar ce stiu ei cu adevarat?


Eterna, fascinanta si enigmatica femeie


Misterul unei femei este principalul punct de atractie al feminitatii sale. Femeia tinde catre un echilibru intre tandrete, gingasie si instincte salbatice, in vederea obtinerii unei armonii in cuplu, folosindu-se de aceste taine pentru eludarea rutinei si suprimarea monotoniei.

Multi barbati au incercat de-a lungul timpului sa afle raspunsul la aceasta intrebare, printre acestia aflandu-se si Sigmund Freud.

O somitate in deslusirea misterelor mintii Freud a sfarsit fara a avea un raspuns la aceasta aparent "banala" intrebare: Ce-si doresc femeile?

Oricat s-ar incerca sa se desluseasca aceasta enigma, n-ar avea nici un efect benefic pentru ca misterul trebuie potentat, nu revelat. Altfel cum ar spori curiozitatea barbatului fata de femei?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Iubirea?
  • person

    ""esti aerul meu""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right