Motive pentru care iubim barbatii

Motive pentru care iubim barbatii
  calendar_month        
Fiecare dintre noi a trecut pana acum cel putin printr-o experienta dubioasa legata de un anume partener, in urma caruia si-a pus inevitabil intrebarea ?De ce iubim noi barbatii??.

Expresia devenita deja celebra, cum cu ?toti barbatii-s la fel, toti barbatii sunt niste porci? a devenit o realitate in ziua de astazi, cand singurul lucru care mai conteaza pentru ei este sexul, cat mai mult si mai des.

Daca suntem putin atente la ce ne inconjoara si reusim sa sarim peste acele relatii inconfortabile care ne-au facut sa varsam sute de lacrimi, putem sa descoperim cu uimire o noua categorie de barabti. Cei care, desi traiesc in secolul, nostru prefera o atitudine de pe vremea bunicii.

Inca mai exista barbati care sa iti aduca flori, care sa te scoata la cofetarie si sa te plimbe prin parc. Dar oare asta dorim noi cu adevarat de la cel cu care ne vom imparti fiecare an de acum incolo? Eu cred ca nu! Nu numai asta.

Ca sa raspund mai exact la intrebarea din titlu am sa enumar cele mai importante motive pentru care noi iubim aceste fiinte miraculoase. Da, nu e o gluma, barbatii sunt niste fiinte total diferite, aproape ca au ceva magic in ei, ceva ce putem sa descoperim doar in momentul cand am trecut peste prejudecatile societatii.

Ii iubim poate pentru ca ne place sa auzim zilnic cele doua cuvinte magice ?Te iubesc!?. Poate pentru ca uneori simtim nevoia sa fim protejate de tot ce ne inconjoara. Poate pentru ca ne place sa stim ca cineva ne iubeste, ne doreste, ne considera frumoase, inteligente si unice. Poate pentru ca acel buchet de flori si cutia de ciocolata sterg orice lacrima de pe fata noastra si fac sa rasara un zambet. Sau pentru modul copilaros pe care il abordeaza inconstient cand sunt pe cale sa faca o declaratie, cand au facut o prostie sau cand isi admira noua masina din garaj. Pentru ca se comporta nebuneste cand au un nou joc video sau un mobil de ultima ora. Pentru ca ne ofera un umar pe care sa plangem cand avem probleme majore in viata, ne sunt alaturi cand avem bariere de trecut si sunt gata sa asculte ultimele barfe de la serviciu chiar daca nu ii intereseaza.

86825.jpg

Pentru ca adoram momentul in care se aseaza in genunchi si deschide o superba cutiuta de catifea cu mult doritul inel (chiar daca nu e cu diamante). Pentru ca arata genial in costum negru, cravata si camasa alba. Pentru ca nu fac mofturi la mancare. Pentru ca ne surprind cu cadouri atunci cand ne asteptam mai putin. Pentru ca ne fac sa ne simtim frumoase in trening, gatind. Pentru ca uneori sunt neajutorati. Pentru ca si baietii plang uneori. Pentru ca sunt ai nostri. Pentru ca Dumnezeu ni i-a sortit ca jumatate. Pentru ca noi i-am ales. Pentru ca...sunt barbati!

Treceti un pic peste orgoliu si priviti-l cu mai multa atentie pe cel de langa voi, poate aveti o comoara pentru care nu ati gasit inca cheia.

Recomandari