Originalo - cadoul care se traieste!

Originalo - cadoul care se traieste!
  calendar_month        
Credem cu adevarat ca fiecare zi este senzationala si merita traita din plin! Daruim si ne este daruit.

Primim si daruim, in egala masura zambete, imbratisari, cadouri. Aprecierea noastra pentru ceilalti nu se spune in cuvinte. Ea se traieste...

Descopera cu www.originalo.ro inovatia de pe piata cadourilor din Romania si surprinde placut persoana draga! Uita de grija alegerii cadoului perfect si ofera un cadou care se traieste, indiferent de ocazie.

Gandeste-te cum ar fi sa oferi bungee-jumping, zbor cu avionul, masaje de relaxare, ritualul cu lapte si miere al Cleopatrei, tratamente cu caviar, nopti de cazare in conace si boutique hoteluri sau in pensiuni aflate in mijlocul naturii...

Mai mult decat un simplu cadou, ii oferi celui care primeste pachetul-cadou Originalo clipe in care poate sa viseze, sa isi imagineze, iar intr-un final va alege una dintre activitatile cuprinse in fiecare catalog.

Ce este Originalo?

Originalo este conceptul inovativ care iti da posibilitatea sa oferi un cadou flexibil si inedit.

Fiecare dintre cele 10 pachete-cadou contin un catalog elegant ambalat in care sunt prezentate intre 20 si 50 de activitati.

Cel care primeste cadoul are posibilitatea sa aleaga experienta pe care doreste sa o traiasca in baza voucherului inclus in pachet. Voucherul acopera integral orice serviciu inclus in catalogul Originalo si este valabil cel putin un an de zile. Astfel, oferi zeci de optiuni intr-un singur cadou, elegant ambalat.

Echipa Originalo a realizat o selectie a celor mai bune servicii din Romania si le-a integrat in pachetele Originalo, pe care te invitam sa le descoperi: Spa de Relaxare, Spa in Doi, Luxury Spa, Boutique Hotel, Chic&Romance, City&Fun, Nature Escape, Aventura in Doi, 100% Adrenalina, Sport to Enjoy.

Pentru ca am dorit sa cream un pachet cat mai elegant, pachetele-cadou Originalo sunt oferite intr-un plic personalizat in care este inclus si un compliment card, care iti da posibilitatea sa scrii un mesaj.

De asemenea, Originalo faciliteaza expedierea pachetului-cadou direct celui caruia ii este destinat, cat si scrierea mesajului dorit pe compliment card.

Accesand site-ul www.originalo.ro sau optand pentru achizitia direct din magazinele Diverta, ai la alegere cele 10 pachete si peste 170 de parteneri si activitati, cu preturi incepand de la 140 lei, pe care le gasesti diferentiate in trei categorii: Sejur, Spa si Sport&Aventura.


Cum se traieste cadoul Originalo?

Nimic mai simplu! Cel care primeste cadoul Originalo il traieste in 3 pasi simpli: alege, rezerva si se bucura!
Fiecare activitate inclusa in pachetele cadou Originalo este prezentata si descrisa pe www.originalo.ro, astfel incat, atunci cand optezi sa oferi un cadou Originalo vei sti ce contine cadoul ales de tine. In plus, accesand site-ul, poti vizona si cataloagele online.

De cele mai multe ori, cadourile pe care le facem raman uitate pe un raft... Acum insa, poti sa alegi cadoul care se traieste Originalo, special conceput pentru ca tu sa oferi un cadou memorabil!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Eu si Tu
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right