Patru motive sa eviti un barbat pe care scrie "necaz"

Patru motive sa eviti un barbat pe care scrie "necaz"
  calendar_month        
Stiri despre infideli celebri sau povesti despre anonimi cu acelasi betesug auzim aproape zilnic. Sau ni s-a intamplat chiar noua, si, culmea, poate, nu numai o data.

Ne (mai) miram cand e vorba de altii, suferim cand e povestea noastra, am vrea sa intelegem DE CE si, mai ales, ca urmatorul sa fie altfel. Vestea buna: semnele ca nu am dat peste barbatul vietii noastre exista. Vestea proasta: si ce?


1. Te intalnesti cu un tip a carui reputatie scandaloasa l-a precedat, dar tu, viteaza, nu te-ai speriat cand a inceput sa-ti povesteasca despre trecutul lui aventuros. Ba chiar, hai, recunoaste, ti s-a parut… interesant. A avut de-a face cu mai multe decat ti-ai fi imaginat vreodata, de la femei, pana la alt gen de buclucuri, dar, minune, jura ca de ceva vreme nu mai practica niciun "sport" periculos.

Pare a fi pe calea cea buna si dreapta, din care - vai, ce capcana frumoasa! - faci si tu parte. Dar de ce-ai crede ca de data asta va fi altfel ori ca schimbarea lui, de dragul si cu ajutorul tau, va si dura? Un raspuns, te tog…

2. Daca un barbat te "complimenteaza" cam asa: "iubito, esti in top… 10% din toate femeile cu care m-am culcat", singurul gest rational ar fi s-o iei la sanatoasa cat mai repede. Asa cum ai invatat sa nu mananci alimente sau sa folosesti cosmetice ce contin in compozitie mai mult de trei substante ce iti sunt complet straine, de ce n-ai aplica aceeasi regula si la barbati?

Indiferent cat este acel 10% - 3 sau 30 de femei, cum ar putea fi vreodata fidel un astfel de barbat, ca sa nu mai vorbim de narcisismul lui? Trezirea, doamna! si, din nou, ce te face sa crezi ca tocmai tu l-ai putea schimba???

3. Ai dat peste genul care iubeste oh, da, diversitatea si te lasa sa intelegi constant ca, in pat, niciodata, nimic nu e de ajuns pentru el. Visul lui, e limpede, nu e tocmai monogamia. si atunci, iarasi, enunta un motiv pentru care crezi ca poti tine doar langa si pentru tine un astfel de barbat macar cativa ani, necum toata viata? Lui ii plac femeile. Punct. si daca ceva este sigur, e ca aceasta slabiciune nu se va schimba niciodata. Un barbat ori se naste monogam, ori nu (mai, sa fie!).

Poate ca isi doreste si poligamul sa se dedice unei singure femei, nu zic nu, si chiar cred ca poate face asta. Dar numai pana la prima tentatie, cand tot vanatorul devine mai puternic. Asa ca, barbatii care au inselat in relatiile trecute, vor insela si in relatia curenta, si in cele care vor urma. Simplu. De ce-ai vrea sa faci si tu parte din lunga lui lista de ex? Un raspuns, ceva??

Citeste continuarea pe www.catchy.ro

Sursa: Mihaela Carlan www.catchy.ro

Recomandari