Penisul: 15 atingeri obraznice care-l fac dependent de tine

Penisul: 15 atingeri obraznice care-l fac dependent de tine
  calendar_month        
Ofera-i partenerului momente fierbinti cu cateva trucuri simple pentru stimularea tuturor terminatiilor nervoase din penis. Incearca 15 atingeri obraznice care-l fac dependent de tine.

1. Foloseste-ti ambele maini atunci cand ii mangai penisul. Plimba una dintre ele usor intre baza si varful penisului, iar cu cealalta stimuleaza-i doar varful.
Foloseste putin lubrifiant pentru palma pe care o vei plimba pe varful penisului, pentru a preveni senzatiile neplacute.2. Unge-ti palmele cu crema si loveste-i usor penisul erect din ambele directii.

Asigura-te ca nu il impingi intr-o directie sau alta mai mult de 3 cm de la axul central.

3. Tine baza penisului cu o mana si cu ce cealalta apuca-l usor de varf. O miscare usoara in sus si in jos ii va stimula terminatiile nervoase sensibile.

4. Pune una dintre maini la baza penisului si ridic-o incet. Cand te apropii de varf prinde penisul si cu cealalta mana cu aceeasi miscare. Cand una dintre maini ajunge la varf, repeta miscarea incepand de la baza. Il vei stimula astfel constant cu ambele maini pentru o senzatie foarte placuta.

5. Atinge-l usor cu degetele pe penisul in erectie, ca si cum ai atinge claviatura unui pian. Acest lucru va grabi extinderea tesutului erectil si ii va provoca o erectie mai puternica.

6. Creeaza un inel la baza penisului folosindu-te de degetul mare si degetul aratator de la o mana. Plimba cealalta mana usor de-a lungul penisului, strangandu-l foarte usor atunci cand ajungi la baza si degetele de la ambele maini se ating.

7. Atinge-i penisul de parti ale corpului tau cu pielea foarte fina. Sfarcurile sau interiorul coapsei ii vor provoca cele mai placute senzatii.

8. Cu degetul aratator si cel mare sub forma semnului OK, incepi sa-l stimulezi din varful penisului pana la baza, cu ambele maini, una dupa alta. Dupa ce ai repetat miscarea de cateva ori, schimba sensul de miscare.

9. Cand faceti dus impreuna, aseaza-te in spatele lui, lipindu-ti sanii de el. Cand stimularea ta ii provoaca o erectie, apuca-i penisul in acelasi mod in care l-ar lua el in mana cand se masturbeaza si plimba-ti mana usor de la baza inspre varf, fara sa strangi prea mult.

10. Dupa ce ti-ai lubrifiat palmele, freaca-le usor de ambele parti ale penisului, ca si cum ai freca o creanga de alta pentru a porni un foc.

11. Pune-ti o pereche de manusi de latex. Dupa ce le ungi bine cu lubrifiant, mangaie-i penisul. Daca senzatia ii place foarte mult, puteti incerca un joc sexual: asistenta entuziasta si medicul excitat.

12. Cand ii faci sex oral, ghideaza-i penisul astfel incat glandul sa se frece usor de interiorul obrazului tau, apoi ghideaza-l catre celalalt obraz.

13. Stimuleaza-l cu limba la baza penisului. Multe femei neglijeaza acest loc, iar atingerea poate fi foarte excitanta.

14. Acopera-ti dintii cu buzele si "musca" usor de-a lungul lungimii penisului in erectie.

15. Stimuleaza-l la baza penisului cu o perie de machiaj curata. Atingerea perilor subtiri va stimula terminatiile nervoase si partenerul tau va geme de placere.

Incearca si pozitii sexuale care-l vor innebuni!


Autor: Elena Radulescu

Sursa foto: Sanfranciscosentinel.com

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Let there be rock
  • person

    "if women were a fashion object,they would be shoes..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right