Perna si Ruj, o carte despre triunghiul conjugal

Perna si Ruj, o carte despre triunghiul conjugal
  calendar_month        
Cei fara inhibitii si false pudibonderii sunt asteptati la lansarea cartii Perna si Ruj, autorul fiind cunoscutul dr. Cristian Andrei.

Institutul de Relatii Umane si dr. Cristian Andrei ne propun un subiect tabu si anume triunghiul conjugal. Cartea nu este o confesiune, ci un raspuns al experientelor sale ca psihoterapeut.

Pentru ca odata cu evolutia omului erosul a capatat o noua valoare, preocupandu-ne din ce in ce mai mult, tabuurile si preconceptiile au fost ignorate. Cartile cu o astefel de tematica au devenit preponderente, ceea ce atesta ca mentalitatile s-au schimbat, iar dezinvoltura cu care se discuta despre eros se transforma intr-o sinceritate dezarmanta.Volumul este o incursiune in complicata harta a sexualitatii, unde trairile si emotiile se intrepatrund cu atractia sexuala, dand nastere unor intrebari, dileme, incertitudini.

Departe de a fi considerata o carte imorala, volumul invita la iubire si fidelitate, la comunicare si armonie. Chiar daca adulterul este subiectul tratat in Perna si Ruj, trebuie inteles mesajul ce transpare, si anume: ca adulterul n-ar exista ca picanterie in acelasi spatiu unde ingredientul principal ar fi dragostea.

Lansarea va avea loc miercuri, 14 noiembrie, la ora 19, in incinta Hotelului Minerva.

Recomandari