PHP-ul , "amanta" barbatului meu

PHP-ul , "amanta" barbatului meu
  calendar_month        
Multe dintre noi se plang ca barbatii le inseala... Amantele... deh... femei frumoase si interesante, bine parfumate, imbracate trendy, invaluite intr-o aura de mister care zapaceste totul in jur, par desprinse din cele mai aprige vise masculine.Hai ca pasiunea aceasta a lor pentru sexul frumos e o slabiciune veche de cand lumea, dar ce ne facem cand ea e inlocuita de un limbaj de programare care s-o gasi pe acolo, fie el php, c++, java, .NET, ca oricum nu exista nici o diferenta intre ele, toate sunt asa un amalgam de semne si cuvinte ciudate, un cockteil abscons in care, culmea, ei gasesc atata placere!

Cred ca este extrem de palpitanta amanta asta care, nefiind femeie, nu-i cicaleste, nu le pune aspiratorul in mana, nu-i trimite la piata, ci sta tacuta acolo si genereaza placere dupa placere!

Nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge sa fiu geloasa pe ceva atat de abstract care nu are nici macar forme de femeie si totusi ii tine pe barbati nopti intregi in fata calculatorului, butonand cu o indarjire de nedescris.

Si nu sunt absurda, probabil multe dintre voi imi veti spune ca ar trebui sa fiu fericita ca "mania" asta a lor ii tine acasa, ca e total aiurea sa pun semnul egalitatii intre o adevarata amanta femeie si un biet limbaj de programare, nepudrat, neparfumat, lipsit de micile ghidusii feminine, dar atat de incitant intelectual.

Cred ca pe ei ii fascineaza si ideea de a testa intelectual orgasmul inedit al unui site bine facut, modelat dupa propria placere si dupa zburdalnica lor imaginatie.

Hmmm... chiar atat de mult au evoluat specia umana si tehnologia, chiar asa jalnici am ajuns noi, o parte dintre femeile "demiurgilor" programatori, sa fim ingenunchiate de limbajul rece al php-ului?

Mi-e frica de acest viitor in trei: eu, el si php-ul si ma gandesc cu groaza ca in orice moment din imbratisarea asta a lor patimasa se poate naste un bebe ciberbetic si noi, femeile chiar sa nu mai fim bune de nimic.

Haideti, fetelor, sa pornim o revolutie, sa ne cerem drepturile, ca noi nu mai avem pe cine cicali, noua nu mai are cine sa ne faca piata si apoi, pe noi cine ne mai admira, cine mai are timp sa ne complimenteze, sa ne aseze un fir rebel scapat de fixativ sau sa ne duca la film ori la prajitura?

Trebuie sa facem ceva. Sa le aruncam calculatoarele pe geam? Nu, ca isi pot cumpara altele... Sa le ardem cd-urile si dvd-urile cu php? Nu, ca isi fac rost de altele sau le iau de pe net. Sa le strecuram niste virusi mici-mici? Nu, ca dupa aceea vor sta zi si noapte sa-si readuca la viata mandretea de programe.

Sa-i schimbam? Adica nu sa-i transformam, ca nu vom reusi in veci, ci sa-i schimbam cu alti barbati? Nu, ca ii iubim asa cum sunt ei si deja ne-am invatat cu amanta formata din paranteze, puncte. Si mai ales din punct si virgula, acest laitmotiv, inceputul si sfarsitul a toate...

Cred ca ar fi mult mai intelept din partea noastra - ca doar noi, femeile, suntem niste firi tare intelepte si filozoafe - sa le fim alaturi, sa-i sustinem si sa le admiram perseverenta si maiestria cu care finalizeaza un proiect care trebuia sa fie gata de ieri.

Si inca un lucru: sa ne imprietenim cu php-ul, ca poate nu musca asa de tare!!

Recomandari