Piramida sexuala, secretul implinirii sexuale

Piramida sexuala, secretul implinirii sexuale
  calendar_month        
La fel cum piramida alimentara iti arata succesul unui regim alimentar echilibrat, piramida sexuala propune un meniu sexual divers, pentru o viata sexuala cu adevarat satisfacatoare.

Nevoile fizice si emotionale nu sunt satisfacute complet atunci cand viata sexuala intra in rutina si ai parte doar de acelasi tip de sex. Afla care sunt ingredientele necesare pentru a-ti atinge complet potentialul sexual.

Sex intim

Cea mai importanta componenta a vietii sexuale este sexul intim, in care partenerii isi exploreaza reciproc trupurile si intaresc legatura emotionala dintre ei.

Atunci cand faci dragoste cu atentie, iti implinesti nevoile emotionale de apropiere de partener. Cand orgasmul este singurul scop al sexului, conexiunea dintre parteneri se poate pierde.

Traieste momente de pasiune afectuoasa alaturi de partener pentru a-ti asigura baza piramidei sexuale si pentru a-ti intari relatia.

Sex aventuros

Atunci cand spargi rutina vietii tale sexuale, pastrezi vie pasiunea primelor voastre experiente sexuale. Incearca jucarii sexuale noi, pozitii noi sau chiar jucarea unui rol pentru partener.

Sexul aventuros creeaza momente memorabile ce iti vor sustine viata sexuala mult timp dupa ce au avut loc. Discuta fanteziile tale sexuale cu partenerul si nu te lipsi de sexul aventuros.

Sex salbatic

Cand preludiul nu mai conteaza si abia astepti sa te dezbraci pentru a face sex salbatic cu partenerul asiguri o alta componenta necesara piramidei sexuale.

Sexul salbatic nu trebuie sa lase urme de zgarieturi sau de muscaturi, dar nici sa dureze prea mult. Sexul salbatic pe fuga nu necesita pregatiri, dar iti poate schimba in bine intreaga zi.

Masturbare

Descoperirea propriului corp prin masturbare este un alt ingredient important al unei vieti sexuale complete. Masturbarea iti ofera ocazia sa explorezi modalitatile in care simti placerea fara presiunea pe care o poate crea prezenta partenerului.

Masturbarea poate avea efect relaxant si calmant, iar ceea ce inveti acum poate fi folosit mai tarziu, alaturi de persoana iubita. Riscul de dependenta de masturbare este scazut si nu ai motive sa ignori contributia acestei actiuni la spectrul complet al vietii sexuale.

Sex de impacare

In timpul sexului, corpul produce oxitocina, un hormon important pentru legatura afectiva. Dupa o cearta sau o discutie in contradictoriu, impacarea insotita de o partida de sex poate fi mult mai puternica.

Sexul poate fi si o modalitate de a-ti cere scuze. Atunci cand v-ati bagat in pat certati si nu ai vrea sa deschizi o discutie pentru a-ti cere iertare ca ai gresit, sexul poate fi solutia cea mai buna pentru rezolvarea conflictului.

Sex sub controlul tau total

Sexul cu un partener dispus sa-ti indeplineasca toate dorintele este o experienta foarte puternica pentru psihicul uman. Femeile nu sunt la fel de preocupate de controlul partenerului in pat, astfel ca sexul in care tu controlezi totul este varful piramidei si nu este o necesitate absoluta pentru viata ta sexuala.

Preluarea controlului, poate fi insa extrem de satisfacatoare, atat timp cat ambii parteneri se bucura de aceasta pozitie in mod ocazional, pentru ca fiecare sa-si poata indeplini fanteziile.

Autor: Elena Radulescu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right