Poti insela fara sa faci sex?

Poti insela fara sa faci sex?
  calendar_month        
Doua intamplari mi-au confirmat inca o data ca e o iluzie sa crezi, barbat sau femeie, ca infidelitate fara sex nu exista ori ca n-ar fi (la fel de) grava.

Iesirea dintr-o relatie "doar pentru o gura de oxigen", cel mai adesea motivata de orgoliu, chiar daca e limitata doar la nivel conversational - telefoane sau schimb de mesaje, este la fel de subversiva ca si infidelitatea care implica intimitatea fizica.

Una dintre femeile care nu considera simplist ca, atata vreme cat partenerul de relatie este fizic prezent langa tine, nu ai de ce sa-ti faci griji, a cautat explicatia unei instrainari in cutia postala electronica si a dat de mailuri ce aratau genul celalalt de intimitate, cea emotionala, cu o alta femeie. S-a simtit, in ciuda asigurarilor lui ca nu s-a intamplat mai mult, la fel de inselata ca si cand ar fi descoperit o aventura galanta si a vrut sa incheie pe loc relatia.

Poate parea irationala o astfel de atitudine, dar adevarul e ca nu suntem pregatiti pentru nicio varianta a infidelitatii.

A renuntat greu la ideea despartirii, dar ma gandesc, la cum o stiu, ca e doar un armistitiu. Dar si pentru ca el, convins ca n-a gresit, nici nu face acele gesturi care sa restaureze increderea. Considera curiozitatea ei de a-i umbla in calculator o incalcare a intimitatii, faptul ca el nu a sters mesajele, o dovada suficienta ca n-a avut alte intentii, si, asta mi s-a parut uluitor, ca odata ce deschizi o cutie a Pandorei, trebuie sa iti asumi si riscul de a afla ce nu-ti doresti, dar fara sa ai reactii. No comment.

Citeste continuarea pe www.catchy.ro

Sursa: Mihaela Carlan www.catchy.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right