Pozitii sexuale care faciliteaza orgasmul

Pozitii sexuale care faciliteaza orgasmul
  calendar_month        
Artileristul, calaritul, zeita, balansoarul, lingurita, dansul misionarului: iata cateva pozitii erotice, clasice sau originale, care faciliteaza orgasmul femeii si/sau al barbatului!

59241.jpg1. Balansoarul

Pentru cine? Atat pentru femeie, cat si pentru barbat.

Descrierea pozitiei: Femeia este in genunchi, sprijinita pe amantul sau, cu spatele la el. El este lungit pe spate sau cu bustul in sus, sprijinit in brate.

De ce faciliteaza orgasmul? Aceasta pozitie este un summum de excitatie pentru barbat. In primul rand, el isi vede partenera in toata splendoarea ei, apoi el poate varia unghiul de penetrare al penisului in vagin departandu-si sau apropiindu-si picioarele. Femeia trebuie doar sa se aplece inainte pentru a-si stimula punctul G si a atinge extazul.86942.jpg

2. Dansul misionarului

Pentru cine? Atat pentru femeie, cat si pentru barbat.

Descrierea pozitiei: Femeia este alungita si barbatul deasupra ei.

De ce faciliteaza orgasmul? Femeia isi poate contracta fesele si ridica bazinul pentru a executa miscari circulare, ce stimuleaza intens mucoasa perineului. Femeile adora aceasta pozitie deoarece contactul intre cele doua corpuri este aproape total. Ea isi poate provoca un orgasm clitoridian daca barbatul isi intinde picioarele si le strange.86939.jpg

3. Artileristul

Pentru cine? Atat pentru femeie, cat si pentru barbat.

Descrierea pozitiei: Barbatul este in genunchi si isi tine partenera de mijloc sau de dupa gat.

De ce faciliteaza orgasmul? Aceasta postura plaseaza penisul pe axa vaginului, ceea ce permite o stimulare intensa si rapida a punctelor erogene (G, A, C). Pentru barbat, cu cat miscarile de du-te - vino se prelungesc, cu atat mucoasa perineala se sensibilieaza mai mult si corpii erectili se umfla, facilitand orgasmul.86943.jpg

4. Lingurita

Pentru cine? Atat pentru femeie, cat si pentru barbat.

Descrierea pozitiei: Femeia se sprijina in maini si pe genunchi (sau pe coate pentru senzatii tari) si barbatul este in genunchi, cuprinzandu-si partenera pe la spate.

De ce faciliteaza orgasmul? Pentru barbat, aceasta este pozitia cea mai excitanta, caci are vedere clara asupra partenerei sale. Pentru femeie, pozitia permkte penetrarea profunda in axa vaginului, si deci o stimulare buna a punctelor erogene G, C, K, A ce faciliteaza orgasmul (mai ales daca ea isi misca bazinul din fata in spate). In plus, pozitia permite stimularea clitorisului atat de catre barbat, cat si de catre femeie.86941.jpg

5. Zeita

Pentru cine? Pentru femeie.

Descrierea pozitiei: Barbatul este asezat, cu picioarele departate. Femeia este calare pe el, cu picioarele bine stranse in jurul taliei partenerului sau.

De ce faciliteaza orgasmul ? Deoarece femeia isi poate alterna miscarile de du-te - vino si isi poate ondula bazinul dupa pofta inimii. Pozitia zeitei ii permite si sa isi frece clitorisul de pubisul partenerului pentru un dublu extaz. Schimburile de sarutari, de priviri si de mangaieri posibile participa si ele la cresterea dorintei sexuale.

86940.jpg

6. Calaritul

Pentru cine? Pentru femeie.

Descrierea pozitiei: Femeia, in genunchi, isi "calareste" partenerul, cu bustul aplecat inainte. El este alungit pe spate.

De ce faciliteaza orgasmul? Pentru ca ii lasa femeii o mare libertate de miscare, ea fiind cea care conduce jocul penetrarii! Pozitia aceasta ii provoaca mari placeri si barbatului, caci el poate mangaia sanii si fesele partenerei.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right