Pozitii sexuale: cum iti dai seama ca e un barbat de moda veche

Pozitii sexuale: cum iti dai seama ca e un barbat de moda veche
  calendar_month        
Principalele pozitii sexuale si miscari erotice pe care le folosesti cu iubitul tau in pat te ajuta sa iti dai seama daca partenerul tau este un barbat de moda veche sau un mascul nonconformist pe plan sexual. Stilul erotic pe care el il abordeaza in pat poate fi motivul insatisfactiei tale intime, mai ales daca tu esti mai deschisa in privinta actului sexual.

Analizeaza-i cu atentie comportamentul in dormitor, fii atenta ce pozitii sexuale prefera si afla daca nu cumva iubitul tau este un barbat de moda veche, prea timid sau pudic pentru a duce partidele voastre de amor la urmatorul nivel. Nu trebuie sa faci dragoste ca stramosii tai! Daca stilul lor era atat de grozav, omenirea nu ar fi inventat noutatile in "domeniu", nu crezi?

Prejudecatile dobandite prin educatia primita de la parinti pot sta la baza prestatiei lui plictisitoare intre asternuturi. Odata ce i-ai "diagnosticat" profilul, poti incepe treptat sa ii faci cunostinta cu maniere mai incitante de a face dragoste, fara retineri si temeri nejustificate.

1. Precautia, bat-o vina!

De fiecare data cand va aflati pe cale sa folositi si alte pozitii sexuale in afara de clasicul "Misionar", te intreaba temator daca este in regula sa te penetreze din spate, daca te simti confortabil si daca nu cumva era mai bine inainte, cand va priveati fata in fata. Atunci cand iti cere permisiunea si pare ostil sau retinut in a te penetra din alte unghiuri, este ghidat de mentalitatea lui de moda veche: micile perversiuni sunt lucruri odioase, simte ca te umileste si ca te trateaza ca pe un obiect, face sex prea animalic, etc.

Incurajeaza-l sa se relaxeze in orice pozitie sexuala, asigurandu-l de normalitatea tuturor ipostazelor in care va puteti iubi. Treptat, orizonturile sale se vor extinde.

2. Pozitia 69, un mit

Sexul oral si pozitia 69 sunt ca un mit murdar pentru el si ti-ai dat seama de acest lucru inca de la primele voastre discutii despre viziunile proprii vis-a-vis de sex. In urma cu 20 de ani, aceste practici sexuale comune ale secolului nu erau deloc privite cu ochi de buni de adultii activi sexual.

Iubitul tau a ramas, probabil, angrenat in prejudecata anilor `70-`80 privind explorarea zonelor genitale cu gura. Incepe prin a-l incita cu saruturi cat mai aproape de "zona cheie", pana se acomodeaza cu senzatia. Pana si barbatii de moda veche se pot adapta "tendintelor", mai ales in pat, unde tentatia este coplesitoare.

3. Aceeasi pozitie de fiecare data

Sexul cu el se poate caracteriza prin sintagma "aceeasi pozitie de fiecare data"? Iata un indiciu clar ca iubitul tau este de moda veche. Inhibitiile il determina sa evite diversificarea miscarilor, de teama ca se va comporta "nerusinat". Din nou, initiativa ta de a face "obraznicii" va fi pentru el un ghid catre partide de dragoste intense si incitante, nicidecum plictisitoare.

4. Misionarul mecanic

Daca va iubiti cel mai des in pozitia "Misionarului", inseamna ca poti sesiza si daca miscarile sunt mai degraba mecanice, decat pline de avant si entuziasm. Probabil ca el confunda exteriorizarea placerii cu un gest pornografic, indecent. Da tonul gemetelor si ghideaza-i bazinul in sens circular, astfel incat sa inteleaga ca este in regula sa se manifeste!

5. Tacerea absoluta

Un al semn ca iubitul tau este un iubaret de moda veche este tacerea lui absoluta, indiferent de pozitiile sexuale practicate. Abia daca ii auzi respiratia si evita sa te priveasca in ochi? Atunci a sosit timpul sa il aduci in pas cu moda, in materie de sex!

Autor: Adelina Dobrin
Recomandari