Pozitii sexuale preferate de clitoris

Pozitii sexuale preferate de clitoris
  calendar_month        
Misionarul, amazoana, lingura: le iubesti, le adori. Dar in afara acestor pozitii sexuale clasice, care sunt cele care ii aduc maximum de placere clitorisului?

Lotusul

Nimic mai usor! Amandoi incolaciti unul in jurul celuilalt, formand o singura fiinta. Sanii tai ii sunt la indemana, dar si clitorisul. Miscarile de du-te - vino sunt usoare, dar suficient de excitante pentru a produce un orgasm foarte intens.

Lenesa

Aceasta pozitie este o varianta a linguritei, insa cu coapsele usoar departate. O pozitie foarte confortabila, care stimuleaza bine punctul G. Partenerul ajunge usor la clitoris. Aceasta pozitie intareste sentimentul de dominatie masculina.

59315.jpg
Podul

O pozitie care necesita forta fizica: tu faci podul si el te penetreaza. Iti va placea animalitatea pozitiei si penetrarea profunda. Punctul G este stimulat, dar si clitorisul este la indemana iubitului tau, daca stie sa-l joace pe degete!


Triumfatorul

El este lungit pe spate, tu la fel peste el, cu picioarele departate, corpul inversat. Astfel, unghiul de penetratie este potrivit pentru stimularea punctului G. Invita-ti partenerul sa te atinga si vei cunoaste extazul. Nu-ti fie frica, nu-l vei strivi: corpul barbatului este puternic.

Calaretul

Esti lungita pe o masa sau pe pat, cu picioarele departate, iar iubitul tau este in picioare, cu genunchii spre tine. Astfel poate sa te penetreze bine, iar clitorisul si punctul G au acces liber. Sansele tale de orgasm sunt nenumarate, mai ales daca el variaza viteza miscarilor: cand lente, cand rapide.


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

...................................................................
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right