Pozitii variate pentru sex oral

Pozitii variate pentru sex oral
  calendar_month        
Esti gata pentru o noua aventura orala? Stiam ca vei spune da, de aceea am pregatit pentru tine si perechea ta 5 pozitii pentru a va explora mai bine trupurile!

87098.jpg

Provocare dubla

Iubitul tau e putin obosit? Atunci el se poate instala confortabil pe spate, dar mai repede! Placerea nu asteapta! Pentru a-i arata cat de mult ii apreciezi generozitatea, intoarce-i favoarea prin stimulari manuale.

59330.jpg

O acrobata

Un act de bravura care merita incercat! Iata o pozitie care se poate practica foarte bine in dormitor, pe pat. Asadar, doamnelor, uitati de televizor si treceti la actiune pe saltea. Puteti fi sigure ca partenerii vostri va vor intra in joc!

87099.jpg

Agatat de tine

De data aceasta, treceti pe podea. Iata o pozitie pentru noptile fierbinti de vara, care nu vor mai intarzia mult. Lasati-va prada celor mai arzatoare fantezii!
87097.jpg

Clasica 69

De ce sa abandonati o pozitie care si-a dovedit meritele? Nu e cazul! Ce trebuie sa faceti insa e sa o practicati cu mai multa tandrete, sa variati un pic pe tema 69. Folositi-va imaginatia, oferiti si primiti, pentru placere fara limite.
87096.jpg

Twister

Iata o pozitie erotico-practica, care va fi cu siguranta pe placul iubitului tau: sarutari pasionale cu vedere la posterior, nici mai mult nici mai putin! Poate ca acest exercitiu iti va da pofta de explorari mai aprofundate ale regiunii...


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

stele de aur si cer senin
  • person

    "cheia spre fericire este sa iti doresti ce poti obtine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Sandale dama Hunt Bej
Shop Ele.rochevron_right