Pregateste-ti corpul de placere!

Pregateste-ti corpul de placere!
  calendar_month        
In iubire, pentru ca placerea sa fie mereu prezenta, trebuie sa-ti pregatesti corpul si sa stii sa trezesti senzualitatea inainte de uniunea carnala.

Imagineaza-ti scena inainte de a incepe

Primul organ sexual este creierul. Din punct de vedere chimic, dorinta este declansata de un hormon, luliberina , si tot ea favorizeaza secretia de dopamina, substanta indispensabila pentru punerea in miscare a mecanismelor de excitatie si placere.

Atunci cand ne amintim de o placere traita deja, tot corpul se mobilizeaza pentru a reproduce acea experienta intensa. Nu ezita sa-ti amintesti una din cele mai bune experiente erotice in timpul zilei sau cu cateva minute inainte.

Nu abuza de parfumuri

Feromonii sunt hormoni ce ies prin piele la nivelul subsuorilor si in zona genitala. Ei se fixeaza pe receptorii situati in fosele nazale, si il excita pe partenerul care ii respira. Ei sunt mascati de parfumuri si distrusi de bacterii, de aceea cel mai bine e sa faci dus inainte de a face dragoste, si sa nu folosesti un sapun sau un parfum foarte puternic.

Un pic de alcool, dar nu prea mult

In doza mica, alcoolul are un efect dezinhibant. El provoaca si vasodilatatia rapida, si favorizeaza erectia. Alcoolul invinge timiditatea, iar cel mai bun alcool este sampania.Supravegheaza temperatura

Buna functionare a organelor sexuale depinde, intre altele, si de fenomenul de vasodilatatie. La caldura, peretii vaselor sangvine se dilata pentru a permite afluxul de sange, ce favorizeaza:

schimburile chimice
inflamarea mucoaselor (femei)
erectia (barbati)

Daca e prea frig, asistam la fenomenul de vasoconstrictie: vasele sangvine periferice se contracta pentru a trimite maximum de sange catre organele vitale, inima si creier.

Regleaza temperatura camerei la 20 o C si creeaza o atmosfera calduroasa din punct de vedere vizual, cu tonuri de galben si rosu.

Preludiu : respira!

Schimburile de la nivelul creierului, dar si buna functionare a muschilor in joc (muschii perineului, bineinteles) necesita un nivel suficient de oxigen in sange. Acesta nu e furnizat decat de respiratie. Problema e ca respiratia are tendinta naturala sa se accelereze in timpul preludiului, iar uneori chiar avem tendinta sa blocam respiratia (in timpul orgasmului). De aceea, trebuie sa te concentrezi sa respiri profund, doar asa senzatiile vor fi mai intense.

Uita de grijile zilnice

Nu te lasa acaparata de gandurile parazitare, stinge lumina si fa intuneric in camera. Focalizeaza-te la maxim asupra emotiilor.

Ai probleme de ordin sexual? Ti-ar trebui niste sfaturi? Vino si discuta pe Forum !

Recomandari

Newsletter Ele.ro

drumul
  • person

    "nu regreta niciodata ceea ce ai indraznit sa faci ...regreta ce nu ai facut si ai vrut"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right