Prietenele si iubitul: de ce nu se inteleg?

Prietenele si iubitul: de ce nu se inteleg?
  calendar_month        
Ziua cea mare a venit. In ultima luna, prietenele te-au tot batut la cap sa li-l prezinti pe noul tau iubit, iar cand a venit momentul, atmosfera n-a fost deloc prietenoasa. Oare ce s-a intamplat?

Toata lumea stie ca dragostea e oarba si indiferent cat de bine crezi ca ai ales in iubire, prietenii pot observa uneori lucruri care noua ne sunt imposibil de sesizat. Iata care ar putea fi motivele pentru care prietenele tale nu-l suporta pe noul tip din viata ta!

S-a dat la ele. Fie a incercat sa flirteze cu ele cat timp erai la toaleta, fie a facut-o pe fata, dar tu ai luat-o ca pe o gluma. Atentie: s-ar putea sa devina chiar agasant un barbat care nu stie sa interactioneze cu fetele decat prin flirt.

Le aminteste de fostii tai iubiti. Daca prietenele iti atrag atentia ca alegi mereu barbati dupa acelasi tipar si pana acum ai dat gres, poate c-ar fi cazul sa schimbi tiparul, nu crezi?

Nu e genul tau. Desi ai urmat sfatul prietenelor de a-ti alege un tip diferti de ceilalti, nu poti invinui lumea ca e suspicioasa atunci cand iti dai intalnire cu un muzician neinteles, in timp ce fostii tai iubiti erau doctori sau fotbalisti.

Se straduieste prea tare sa se faca placut. Spune prea multe bancuri. E prea entuziast si laudaros, se vede ca-i nervos. Incurajeaza-l sa se relaxeze.

Nu se straduie suficient. N-a facut niciun efort sa-si aminteasca numele prietenelor tale, toata seara n-a vorbit decat cu tine si avea un aer plictisit.

Are o sexualitate indoielnica. Ele spun ca-i gay, tu crezi ca el are gust bun la imbracaminte si ca are si un suflet mare.

Nu e destul de bun pentru tine. Nu-ti judeca prietenele prea dur la acest capitol, caci ingrijorarea lor s-ar putea sa fie legitima. Probabil ca le e greu sa nu traga concluzii suparatoare atunci cand tu ai diploma de master si castigi bani buni, iar el e "liber-profesionist", un spirit liber care locuieste cu parintii. Pe termen lung, s-ar putea ca aspiratiile diferite sa va desparta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

as vrea
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right