Prima vacanta in doi: ai emotii?

Prima vacanta in doi: ai emotii?
  calendar_month        
Vacanta in doi poate reprezenta o provocare, mai ales pentru cuplurile tinere. Atunci cand cei doi de-abia se cunosc, e greu sa-si dea seama cum e sa stea alaturi de persoana iubita 24 ore din 24. Iata cateva sfaturi pentru a va bucura pe deplin de vacanta!

Alegerea vacantei - un proiect comun

Ah vacanta ... cel mai bun moment in care indragostitii sunt impreuna, intr-un loc indepartat, unde nu-i deranjeaza nimeni, departe de stresul de la munca, de rutina fiecarei zile si de vecinii curiosi.

Pentru ca totul sa mearga bine de la bun inceput, trebuie ca amandoi sa fiti de acord cu destinatia si cu tipul de vacanta dorit. Cald sau frig? Sat sau oras? Camping sau hotel? Asigurati-va ca sunteti amandoi pe acceasi lungime de unda.

Pregatirea: evitati surprizele neplacute

Pe cat posibil, organizati-va vacanta din timp. Nu va lasati in voia sortii daca nu vreti sa ajungeti sa dormiti sub stele, lucru care va provoca tensiuni si replici de genul "ti-am spus eu".

Daca plecati cu masina, planificati-va drumul inainte, pentru a evita pe cat posibil ambuteiajele, ce pot crea dispute serioase in cuplu.

Nu e bine nici sa fiti extraordinar de exigenti cu programul. Totusi, e vacanta... Evitati orele de mers pe munte, prin ploaie si ceata, care sunt totusi prea aventuroase pentru o vacanta romantica.

Nu sunteti obligati sa faceti totul impreuna

Chiar daca plecati impreuna, asta nu inseamna ca sunteti legati unul de celalalt.

Daca el vrea sa participe la campionatul de fotbal pe plaja, lasa-l s-o faca!

Daca tu vrei sa faci o vizita la salonul de infrumusetare sau sa mergi la bar in timp ce el inoata sau joaca tenis, nu-i nicio problema.

Cand partenerii isi fac servicii din obligatie se acumuleaza frustrari si resentimente, iar acestea nu reprezinta scopul vacantei, nu-i asa?

Faceti-va toate placerile!

Profitati de zi, profitati de noapte, profitati de soare si de ploaie. Profitati sa faceti multe lucruri in doi, dar si sa nu faceti nimic... PRO-FI-TATI!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Coin wallet
Shop Ele.rochevron_right