Propuneri decente si indecente pentru o viata sexuala mai bogata

Propuneri decente si indecente pentru o viata sexuala mai bogata
  calendar_month        
Nu e intotdeauna usor sa adaugi picanterii noi in viata sexuala, sa reaprinzi valvataia dragostei, sa gasesti timp pentru persoana iubita... Si totusi, exista metode prin care iti poti imbogati viata sexuala . Alege-le pe cele care ti se potrivesc din urmatoarele propuneri!

Miscare

Pasivitatea este inamicul dragostei si placerii. Miscarile unui corp care mangaie sau care raspunde la mangaieri se aseamana cu un dans. Ele pot fi fluide, uneori calme, alteori intense sau abia perceptibile, dar intotdeauna prezente. La polul opus se afla frica de miscare sau de exprimare a placerii, care incetineste excitatia. Abandonarea trupului in miscare trezeste idei, emotii, ganduri si un plus de placere!

Ceva diferit

Variati pozitiile. Primul lucru de facut: dati-va jos din pat! Uitati de pozitiile la orizontala, folositi si un scaun, canapeaua sau pernele. Cumparati-va o carte cu cat mai multe pozitii sexuale , ca sursa de inspiratie. Cu un plus de fantezie, mai putin jena si un praf de acrobatie, viata sexuala poate intra intr-o noua era.

Variati locul. Incepeti in bucatarie, continuati in sufragerie si terminati in dormitor. Schimbati mangaieri scurte in masina, la cinematograf sau discret pe sub masa la restaurant. Acestea pot constitui un preludiu excelent. Daca e vara, sa fie un camp de grau recoltat si pustiu, pe o patura groasa.

Variati ora. De ce sa nu faceti dragoste dupa-amiaza sau dimineata, cand testosteronul atinge cota maxima?

Amuzati-va

Rutina ucide, incetul cu incetul, dorinta si placerea. Fantezia constituie antidotul perfect. Partenerii trebuie sa fie deschisi, sa aiba incredere unul in altul si sa fie jucausi. Nu uitati: placerea conteaza, nu performanta!

Iata cateva exemple de jocuri:
faceti-va ca nu va cunoasteti si ca va intalniti :din intamplare"
jucati din nou scenariul primei intalniri
un strip-tease privat
cititi cu voce tare scenarii erotice sau uitati-va la un filmulet
indrazniti sa va costumati
folositi accesorii si gadget-uri sexuale

Ochii inchisi

O esarfa legata la ochi permite abandonarea la mangaierile si initiativele partenerului. Aceasta este o ocazie minunata pentru utilizarea de obiecte noi pe trupul dezgolit si vulnerabil: materiale, pene, cuburi de gheata, miere, uleiuri parfumate, lumanari etc. Acesta este si momentul pentru surprize, dezmierdari in locuri sensibile.

Rafinarea mangaierilor

Exista 1000 de moduri de a da si primi mangaieri. Iata cateva sugestii incitante:

Imagineaza-ti ca locul mangaiat este cel mai pretios loc din lume.
Priveste cu dragoste locul dezmierdat si fii atenta la recatiile suscitate.
Mangaie si cu alte parti ale corpului in afara de maini: picioare, brate, abdomen, piept.


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Hai sa vorbim azi despre iubire
  • person

    "scriu, zilnic fara a avea pretentia ca am sa devin intr-o buna zi o cella serghi."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right