Redefineste sexul

Redefineste sexul
  calendar_month        
Sexul, este o apropiere fizica foarte intima si placuta. Insa, daca privim sexul drept calea cea mai sigura catre orgasm lucrurile se complica putin. Adevarul este ca penetrarea nu este cea mai eficienta cale catre orgasm, cel putin pentru marea majoritate dintre noi. Acum, daca esti una dintre femeile care pot atinge orgasmul usor in timpul sexului, poate ai ceva mai bun de facut acum. Daca insa esti una din marea majoritate dintre noi pentru care orgasmul necesita ceva mai mult efort, citeste in continuare.

Relaxeaza-te

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te relaxezi. Niciodata sa nu te simti presata sa ai un orgasm in timpul actlui sexual - este probabil cea mai proasta idee.

Apoi, este esential sa intelegem limitele penetrarii propriu-zise. Pentru marea majoritate dintre noi orgasmul este rezultatul stimularii anumitor zone ale corpului nostru, acestea incluzand si creierul. Sexul traditional, ce are loc prin penetrare si atat, rareori este suficient pentru a atinge climaxul. Asta daca nu vorbim despre barbati evident. Deoarece, pentru ei, in general, simpla miscare a penisului in interiorul vaginului este suficienta… dar nici in cazul lor aceasta nu functioneaza in 100% din cazuri.Dar, in timp ce penisul adesea primeste stimularea necesara, in timpul penetrarii, producandu-i placere barbatului, indiferent cat de mare sau mic e, sau cat de viguros se misca in si in afara vaginului femeii, nu este suficient sa ii ofere acesteia un orgasm. Daca tu, ca femeie, vrei sa ai orgasme in timpul actului sexual, va trebui sa mai aduci si altceva in joc. Cu alte cuvinte, e timpul sa redefinesti sexul.

Cunoaste-ti propriul corp

Este esential sa ai un orgasm, indiferent in ce fel, inainte de a incerca sa ai unul cu partenerul tau. Daca tu nu poti atinge orgasmul prin masturbare, cu ajutorul jucariilor erotice sau in orice alt mod necesar, este putin probabil ca vei reusi acest lucru in timpul actului sexual cu partenerul tau. Trebuie sa incepi prin a-ti cunoaste propriul corp si a sti ce anume te poate duce pe culmile extazului - cum si unde iti place sa fii atinsa. Cel mai usor mod de a descoperi acest lucru este prin masturbare.

Odata ce ai invatat cum sa-ti oferi singura un orgasm, devine mult mai usor sa incorporezi acel tip de stimulare in actul sexual. Poti face acest lucru chiar si fara sa vorbesti cu partenerul tau. Asta poate insemna sa te gandesti la ceea ce te excita pe tine, sau sa-ti folosesti mainile pentru a stimula acele zone care cer atentie.

Comunica cu partenerul

Mai bine insa ar fi sa vorbesti cu partenerul tau, si sa intelegeti amandoi, ca modul traditional de a face sex nu este suficient pentru a va duce pe amandoi in acel punct culminant, si ca trebuie sa incepeti sa faceti lucrurile diferit. Spre exemplu, daca esti una dintre femeile care au nevoie de mai multa stimulare clitoridiana pentru a atinge orgasmul, atunci partenerul tau ar trebui sa faca tot posibilul pentru a-ti oferi ceea ce tu ai nevoie.

Si viceversa lucrurile stau la fel - daca partenerul ta are nevoie de ceva mai multa atentie in pat ar trebui sa fii deschisa la sugestii si sa vedeti ce puteti face, impreuna, pentru a face experienta sexuala mai placuta pentru amandoi. Daca puteti privi sexul, nu ca ceva ce unul dintre voi ii face celuilalt, ci ca o "munca de echipa" atunci si "recompensele" vor fi inmanate in mod egal.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

neconditionat
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right