Relatie sau cariera

Relatie sau cariera
  calendar_month        
Toate femeile isi doresc iubire si o relatie excelenta si totusi se apara intr-un fel prin cariera. De ce? Sa fie oare pentru ca nu au incredere in barbati? Sau pentru ca vor sa faca bani atat acum cat si in viitor?

Dragostea este un lucru foarte frumos, dar greu de obtinut. Si atunci cand reusim s-o gasim, de ce ne purtam aiurea? Pentru ca ne este frica. In societatea de azi dragostea se rezuma la varsta. Nu trebuie sa te casatoresti nici prea tanara, nici prea batrana…si atunci cand este timpul potrivit? Stie cineva?

Raspunsul este ca dragostea nu este un numar si nu te indragostesti cand ajungi la o anumita varsta. Dragostea nu are varsta. Si poate ca frica ta este un fel de a te apara ferindu-te de dragoste cu ajutorul carierei.

Se spune ca cel mai bun lucru pe care il poti face cu viata ta la tinerete este sa-ti construiesti o cariera, dar ce inseamna asta? O cariera inseamna programul de la 9 la 5, facand aceleasi lucruri si sperand la o marire de salariu. O cariera este un front sigur.

Cu o cariera poti spune "Macar am un serviciu"Sa fie bine? Sa ne gandim la milioanele de oameni cu cariere. Sunt milionari? Oamenilor le place sa fie intr-o zona sigura. Dragostea este o ambitie pe care trebuie s-o explorezi. Si da, iti pui inima la bataie. Nu stii daca vei suferi. Nu conteaza rezultatul pe atat de mult pe cat conteaza calatoria.

Barbati, femei, cu totii cautam dragostea. Ar fi poate bine ca femeile sa mai lase garda jos un pic. Sa nu se mai gandeasca ca un barbat ii datoreaza ceva. Un barbat nu-ti datoreaza nimic, dar iti datorezi tie insuti dragostea lui. Nu ai nevoie sa fii iubita, dar este o binecuvantare. Nu ai nevoie de programul de la 9 la 5, dar este o binecuvantare sa ai parte de un acoperis deasupra capului.

Avem o intreaga problema cu varsta la care ar trebui sa te casatoresti sau cand sa devii mama, dar trebuie sa ne concentram asupra altor lucruri. Cand esti indragostit, toata lumea ta se schimba. Gandeste-te.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

4,3,2
  • person

    "cheia spre fericire este sa iti doresti ce poti obtine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right