Relatiile pe internet

Relatiile pe internet
  calendar_month        
Ati intrat vreodata pe site-urile de intalniri? Ati fost macar curioase cine e pe internet? Eu una am fost. Si cand m-am pornit nu m-a mai putut opri nimeni.

Mi-am pus un "ad" pe internet, pe mai multe site-uri specializate si cat mai multe poze in care aratam cel mai bine. Stiu engleza si asta a fost un mare avantaj al comunicarii. Am corespondat cu cativa barbati, cei mai multi din SUA si culmea!...doi m-au vizitat.

Unul nu mi-a placut deloc si i-am spus, frumos, ca ar fi bine sa se intoarca singurel acasa la el. Celalalt, insa, avea toate calitatile pe care le doream: politicos, prezentabil, tanar, neinsurat, bogat si cea mai importanta ca ma placea. A plecat dupa doua saptamani urmand sa vina peste 6 luni!! ...timp in care eu m-am indragostit...de un roman si nu-mi pare rau deloc.

...dar, prietena mea locuieste in Olanda, cu alesul ei de pe internet. E fericita. Am o colega care sta in Irlanda. Si ea e multumita; si pot da o gramada de exemple.

De ce nu cautati? Sunt convinsa ca jumatatea voastra e pe undeva pe aici, pe acolo. Dar nu asteptati sa va gaseasca ea, cautati-o voi si va doresc sa fiti la fel de fericite ca mine.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right