Romantismul, pe cale de disparitie

Romantismul, pe cale de disparitie
  calendar_month        
De ce nu mai sunt oamenii romantici? E vorba de timp, de lipsa de idei, sau pur si simplu oamenii nu mai simt nevoia de a-i surprinde pe cei de langa ei cu un gest romantic?

E o intrebare la care raspunsul e destul de greu de gasit. Poate ca oamenii nu mai sunt romantici pentru ca nu mai vad rostul in a fi romantici.

Si nu vorbim aici despre a duce un buchet de flori partenerei, vorbim despre lucrurile cu adevarat romantice, cum ar fi o plimbare sub clar de luna sau o excursie nepregatita pentru a lua cina pe malul marii.

Multi spun ca romantismul, in zilele noastre, e supraestimat. Ce rost are sa fii romantic, cand poti mai bine sa fii pragmatic?

E adevarat ca intr-o societate aflata intr-o continua schimbare, intr-un ritm aproape nebun, uitam deseori ca lucrurile simple sunt si cele mai frumoase.Poate ca gesturile romantice nu mai au un rol chiar atat de important intr-o relatie - sunt deja multe altele care conteaza.

Insa ideea de a-l surprinde pe celalalt intr-un mod placut cred ca ramane una foarte buna.

De altfel, oamenii uita din ce in ce mai mult sa petreaca timp doar alaturi de partener/a; e nevoie, din cand in cand, sa fiti doar voi, sa faceti lucrurile care va plac si care sunt doar ale voastre.

Timpul si rutina sunt cei mai mari dusmani ai nostri, dar trebuie sa rupem acest ciclu si sa ne aducem aminte ca putem fi romantici.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dragostea
  • person

    "a￯￯nimic nu este intamplator.a￯￯"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right