Sa ii invatam pe barbati romantismul

Sa ii invatam pe barbati romantismul
  calendar_month        
Se pare ca barbatii, spre deosebire de femei, nu au nevoie de romantism pentru a se simti bine. Dimpotriva. Pentru ei este chiar o piatra de incercare, trebuind sa isi puna la bataie toate resursele ca sa poata potoli setea de romantism a femeii care il intereseaza. Romantismul este pentru barbati un lucru pe care trebuie sa il invete, cum ar fi repararea masinii, daca vor sa supravietuiasca. El este un mod de a obtine ceea ce doresc.

Si cum poate invata un barbat sa se comporte romantic? Ar fi un dezastru sa invete de la prieteni de acelasi sex. Romantismul se poate invata doar de la femei care ii inteleg cu adevarat importanta si ii inteleg nuantele. Pacat ca se invata prin erori - incerci si vezi ce se intampla - intrucat noi suntem cele care avem de suferit de fiecare data.

Cand ar trebui sa fie barbatii romantici?

In primul rand cand fac un cadou. Un cadou care este util pentru casa in general este cu siguranta lipsit de romantism. Nu poti lua cadou un fier de calcat sau un pres de usa. In al doilea rand cadoul ar trebui sa fie insotit de cateva cuvinte potrivite cu evenimentul. Nu trebuie sa fie o opera literara, macar sa exprime interes si sinceritate. Cum pot sa nu dea gres cu alegerea cadoului? Cu cateva saptamani inainte de evenimantul sarbatorit sa asculte cu atentie persoana iubita. Aceasta cu siguranta va da cateva indicatii despre lucrurile pe care si le-ar dori, sau pur si simplu ce o intereseaza in acel moment.

Daca vor sa ofere o seara speciala, romantica, sa caute un decor adecvat. De cele mai multe ori apa, sub forma de mare, lac, rau sau chiar fantana arteziana, este cea care creaza o astfel de atmosfera. La asta se pot adauga cateva cuvinte spuse in soapta, astfel incat sa creeze senzatia unitatii printr-un lucru numai de ei doi stiut. Nu sunt de neglijat nici cateva complimente.

Si in viata de zi cu zi poti fi romantic. Poti aduce din cand in cand flori. Poti da telefoane, numai ca sa vezi ce mai face. Poti lasa daca pleci de acasa inainte sa se scoale un biletel cu cateva cuvinte.

Romantica este si o surpriza care ti s-a pregatit: o sticla de vin bauta in doi, o plecare in weekend, chiar si o cina pregatita special pentru ea cand se intoarce de la munca. Nimic nu omoara o relatie mai repede decat plictiseala, obisnuinta. Din cand in cand trebuie sa incerci sa il surprinzi pe cel de langa tine. Asta presupune si sa nu intrebi direct: ce iti doresti? De cele mai multe ori raspunsul va fi: nimic special. Fiindca intr-adevar de cele mai multe ori nu iti doresti lucruri extraordinare, doar iti doresti sa vezi ca celalalt este interesat de tine.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ce ma deraneajza pe mine
  • person

    "work hard,play harder !"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right