Scaneaza-l la minut!

Scaneaza-l la minut!
  calendar_month        
Acum esti la locul faptei si aduni probe pentru a-l decoperi. N-ar trebui sa suspectezi orice barbat cu care te intalnesti, dar pastreaza-ti obiectivitatea si nu te indragosti lulea pana cand nu afli cu cine ai de-a face.

La inceputul relatiei trebuie sa stii sa-l citesti printre randuri si sa vezi daca poti investi sentimente. O fi el invaluit de mister, dar daca esti fata isteata, vei avea o imagine foarte clara despre cel cu care ai de-a face.

Fa-i testul de personalitate fara sa bage de seama

"Dragostea e oarba" o stie oricine. E normal ca in prima faza sa-i vezi numai calitatile si sa ignori faptul ca mai are si defecte. Asa ca nu-i taia macaroana din start doar pentru faptul ca nu se incadreaza in standardele tale de frumusete.

Are simtul umorului, e atent, stie sa te faca sa te simti minunat?Acorda-i o sansa, chiar daca nu-l are pe vino-ncoa. Nu te lasa pacalita de un tip frumos, bine facut si plin de charisma, care aparent iti acorda atentia pe care o meriti. Poate fi flatant ca unul ca el te vrea numai pe tine, dar nu te avetura pana nu-i intuiesti personalitatea.

Interpreteaza-i raspunsurileCand stai de vorba cu o noua cucerire, structureaza-ti ideile asemenea unui interviu. Tipii nu vorbesc prea mult despre ei si evita intotdeauna intrebarile personale. Un tertip clasic la care apeleaza este sa-ti raspunda tot printr-o intrebare.

Asteapta indicii pentru a-ti da un raspuns cat mai pe placul tau. Un mic exemplu: ii spui "Te-am sunat acasa, dar nu mi-ai raspuns. La ce ora ai plecat?" In loc sa-ti raspunda, te va intreba: "Dar la ce ora m-ai sunat?" E clar ca in modul acesta iti poate da un raspuns multumitor.

Atentie la vocabular

Un tip care presara in discursul lui expresii de genul: "pe cuvantul meu", "serios", "sincer vorbind", poate parea foarte deschis si sincer. De multe ori nu-i asa. Ai grija sa nu fie genul care minte cu nerusinare.

Altfel, de ce ar simti nevoia sa accentueze faptul ca spune adevarul?Fii atenta si la felul in care vorbeste. Daca are o logoree nemaiintalnita, aceasta poate fi un semn ca bate campii. Cu cat vorbeste mai repede, cu atat minte mai mult.

Uita-te in ochii lui

Daca-i pui o intrebare incuietoare sau el simte nevoia sa se justifice in fata ta, fii atenta in felul la care se uita la tine. Daca priveste in dreapta lui, e clar sa se gandeste si incearca sa-si aminteasca faptele. Daca privirea lui este spre stanga, e foarte posibil sa inventeze tot felul de povesti. (Bine,la stangaci s-ar putea sa fie invers). Alte indicii: daca nu spune adevarul, va evita pe cat posibil contactul vizual, isi va pune mainile pe fata sau isi va trece mana prin par.

Observa cum manevreaza banii

Isi tine bancnotele frumos aranjate? Nu-i semn bun. Un tip meticulous, care are grija de toate lucrurile sale, va avea aceeasi tendinta si intr-o relatie. Sa controleze totul, si mai ales pe tine.

Inspecteaza-i locuinta

Daca vrei sa afli tot ce se poate sti despre el, trebuie neaparat sa-i vizitezi barlogul. Fie ca mergeti acolo la o "cafea" sau pur si simplu te invita sa vedeti un film impreuna, fii cu ochii in patru si observa tot.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Zodiac: Triunghi aerian
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right