Schimba-ti barbatul dupa cum doresti! (III)

Schimba-ti barbatul dupa cum doresti! (III)
  calendar_month        
Nu te invita in oras, obisnuieste sa bea, te insala, pastreaza secrete fata de tine sau e cheltuitor? Nu te panica, exista solutii! Iata ce poti face pentru a-l schimba!

Are o slabiciune pentru bautura

De unde acest obicei?
Barbatii si alcoolul: o poveste veche de iubire! Pentru ei, alcoolul este o placere virila, ce le puncteaza evenimentele placute din viata.

Cum il schimbi?
Daca se poate discuta cu el, spune-i ca te temi pentru sanatatea sa si ca acest obicei al lui dauneaza relatiei voastre. Intreaba-l cand simte mai mult nevoia sa bea alcool si cu ce il poti ajuta in acele situatii.

Nu-i place sa iasa in oras

De ce e atat de casnic?
Detesta sa mearga la muzee, cinema, expozitii sau concerte? Doua explicatii: ori se simte foarte bine acasa la el, ori nu obisnuieste sa te ia in seama foarte tare si atunci da vina pe bani.

Cum il schimbi?
Trezeste-i sensibilitatea pentru arta, cumpara-i bilete si invita-l. Vezi ce-i place mai mult, negociaza un numar de iesiti lunare, spune-i ca simti nevoia sa-ti largesti universul de cunoastere.

59296.jpg

Nu merge niciodata la cumparaturi

De ce nu-i plac cumparaturile?
Daca ori de cate ori i-ai cerut asta, te-a refuzat, inseamna ca priveste aceasta sarcina ca pe o corvoada.

Cum il schimbi?
Propune-i galerii comerciale sau magazine care s-ar putea sa-l intereseze.

Ii fug ochii

De ce e infidel?
Motivul este simplu: refuza sa imbatraneasca.

Cum il schimbi?
Intreaba-l deschis ce anume faci sau nu faci de ii provoaci aceasta nevoie de a cauta in alta parte satisfactie. Ia raspunsurile sale in serios pentru a-ti da seama daca ai si tu o parte din responsabilitate. Fa-l sa-si deschida sufletul mai mult.

Are secrete fata de tine

De ce nu are incredere in tine?
Doar femeile simt nevoia sa comunice, barbatii mai putin. Ei prefera sa gandeasca si sa hotarasca singuri ce au de facut.

Cum il schimbi?
Spune-i ca nu il mai cunosti, ca te simti singura in relatie. Aceste vorbe vor fi ca un semnal de alarma pentru el. Intreaba-l daca nu reactionezi cum si-ar dori atunci cand iti vorbeste despre ceva. Daca iti spune, de exemplu, ca tot timpul il intrerupi, ca insisti sa-ti impui punctul de vedere, ia aminte si controleaza-te!

E cheltuitor

De ce e asa mana larga?
Femeia are o viziune utila asupra banului, fiind pragmatica si economicoasa, in timp ce barbatul poate face abstractie de nevoile zilnice. In consecinta, unul din doua cupluri marturiseste ca banii reprezinta o sursa de conflict in casa.

Cum il schimbi?
Uitati-va impreuna pe facturile casei si decideti asupra sumei lunare pe care are voie fiecare s-o cheltuie. Fa dovada de diplomatie si discuta cu tact, caci banii reprezinta un subiect foarte sensibil.


Pentru alte "pacate" ale iubitului, citeste de asemenea partea I , partea a II-a si partea a IV-a a articolului!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right