Sedu-l din priviri

Sedu-l din priviri
  calendar_month        
Contactul vizual poate fi una din cele mai puternice arme de seductie ce stau la dispozitia ta insa, din pacate, este o tehnica rareori utilizata la adevaratul ei potential.

Daca te gandesti ca 55% din comunicare are loc fara cuvinte, iti dai seama cat de importanta este comunicarea verbala si cat de important este sa inveti s-o stapanesti daca vrei sa lasi o impresie.

Seductia prin ochi este o arta usor de stapanit odata ce stii cum functioneaza. Urmeaza urmatorii pasi pentru a te asigura ca ochii tai spun intotdeauna ceea ce iti doresti.Stabileste contactul vizual

Atunci cand intalnesti o persoana, contactul viziual este primul schimb de informatie intre tine si el si un puct de plecare in ideea initierii unei conversatii. Asigura-te ca ochii tai lasa o prima impresie pozitiva. Trimire priviri rapide si frecvnte catre cel care iti place - daca se uita si el la tine si iti mentine privirea atunci stii ca tocmai ti-a oferit "permisiunea" sa te apropii si sa te prezinti.

Mentine contactul vizual

Prelungeste lungimea contactului vizual in timp ce iti vorbeste. Timpul mediu pe care un ascultator il petrece privindu-l in ochi pe cel ce vorbeste este de 3 secunde. Daca extinzi acest timp pana la 5 secunde, il vei reasigura de interesul pe care il prezint pentru persoana lui. Fiind atenta si demonstrand ca-ti pasa, nu numai ca il faci sa se simta important dar, inconstient, in ochii lui vei fi perceputa ca atragatoare .

Maximizeaza impactul

Avand in vedere ca ochii sunt primul lucru pe care o persoana il observa la tine atunci cand face cunostinta cu tine si sunt punctul central de atractie intr-o conversatie, este important sa fie atragatori. Toate cremele alea anti-cearcan nu s-au inventat degeaba - foloseste-le.

Mareste

Ochii mari fac o persoana sa arate mai atragatoare - se datoreaza unui impuls natural prin care suntem atrasi de persoanele tinere si energice. Ce ai spune de putin flirt? Fa-ti ochii sa para mai mari ridicandu-ti sprancenele si lasand usor pleoape in jos - un truc pe care celebritati precum Marilyn Monroe l-au folosit din plin si cu efecte devastatoare…

Recomandari