Seductie in club

Seductie in club
  calendar_month        
Cand iesi in club, e normal sa cunosti lume noua. Dar cum il seduci pe tipul acela de care te simti atrasa? Cum sa aduci toate sansele de partea ta?

Asaza-te aproape de bar

Barul este un loc strategic. Toate specimenele masculine prezente in club se vor deshidrata la un moment dat. Asemenea unui ghepard, asaza-te la umbra si asteapta-ti prada deshidratata. Cand o vezi ca soseste, si tie ti se face o sete...

Mergi la toaleta


Cand traversezi multimea faci cunostinta mai simplu cu oameni noi. Astfel ai ocazia sa observi celibatari, fara sa fii acuzata ca ai cauta pe cineva. Ai intalnit pe cineva simpatic in drum? O mica busculada, un "Pardon, ma scuzi..." si conversatia poate incepe!

Esti cea mai frumoasa cand dansezi

Pe ringul de dans, fii diferita! Toata lumea foloseste aceleasi miscari? Incetineste ritmul si onduleaza-ti corpul cu miscari senzuale, pe care doar tu le cunosti. Apoi lasa-i pe altii sa te complimenteze pentru felul in care te misti.

Amuza-te, dar nu prea tare

Intr-o ambianta euforica, nu ezita sa joci pe cartea femeii putin distante, deoarece barbatii vor intotdeauna sa o seduca. Nu pierde din vedere ca barbatii se tem de gastile de fete, deci distanteaza-te din cand in cand de grup.

Fa pe neajutorata

Inventeaza un scenariu: un personaj care te hartuieste in discoteca. Cere-i tipului pe care ai pus ochii sa te ajute si sa stea langa tine pentru a parea ca e iubitul tau. Astfel i-ai fi vesnic recunoscatoare!

Sau poti folosi o tehnica clasica de agatat: "Ti-a mai spus cineva ca semeni cu...?" Dar rezultatul nu e garantat!

Deci, esti gata pentru o seara in club alaturi de prietene? Sa speram ca vei gasi si un celibatar dragut! Dar daca nu e cazul, nu uita ca mai bine te intorci singura acasa decat prost insotita!Autor: Nuage
Recomandari