Seductie prin gesturi

Seductie prin gesturi
  calendar_month        
Privitul pe deasupra ochelarilor, aplecarea capului, bagarea mainilor in buzunare si alte gesturi discrete sunt facute pentru a seduce. Foloseste aceste trucuri data viitoare cand vrei sa-ti testezi puterea de seductie!

Priveste-l pe deasupra ochelarilor

Cumpara-ti niste ochelari mari si mergi cu ei la intalnire. Deodata, in timpul conversatiei, lasa-ti ochelarii sa alunece usor pe nas si priveste-l pe deasupra, cu o "privire ucigasa" si zambind (ca sa nu ii provoci frica).

Ce transmite gestul? Persoana lui te intereseaza din ce in ce mai mult si destul pentru a indeparta valul care te protejeaza de lume. Fixatul drept in ochi inseamna "te vreau si te voi avea".

Apleaca-ti capul intr-o parte

87013.jpgIn timp ce interlocutorul tau este pe cale sa-ti povesteasca ceva foarte interesant, apleaca-ti capul usor si asculta-l cu atentie.

Gestul are radacini in copilarie. Poate ai observat cum copiii folosesc acest gest pentru a-i seduce pe adulti si a obtine ceea ce-si doresc. E un gest de supunere pentru a atrage simpatia celorlalti. Zambeste si-l vei castiga!

Baga-ti mainile in buzunarele pantalonilor

87014.jpgIn timp ce mergi, baga-ti mainile in buzunarele pantalonilor, cu un gest nonsalant, avand bratele detasate de corp.

Adoptand aceasta postura, de fapt iti strangi blugii pe corp, iar posteriorul iese mai bine in evidenta. Mai exista si varianta in care iti bagi mainile in buzunarele din fata, scotandu-ti astfel pieptul la inaintare.

Atinge-ti barbia

87015.jpgMangaie-ti barbia din cad in cand, mutandu-ti si privirea de la partenerul tau de discutie.

Scopul gestului este de a trezi in el spiritul combativ masculin. Ii indici astfel ca il evaluezi si ca deocamdata nu te-a cucerit.

Trece-ti mana prin par

59309.jpgIn timp ce discutati, trece-ti mana neglijent prin par, ca si cum acesta ti-ar bloca privirea si ar trebui sa-l asezi.

Parul reprezinta o unealta de seductie, caci jucandu-te prin par, iti obligi interlocutorul sa te priveasca mai de aproape si mai cu atentie. Atentie: nu o face prea des, caci aceasta ar insemna lipsa increderii in sine. Ducerea parului de dupa ureche este un semn de prudenta, deci de evitat.

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Asistenta pe fonduri structurale
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right