Semne ca este pregatit sa va mutati impreuna

Semne ca este pregatit sa va mutati impreuna
  calendar_month        
Chiar si dupa o perioada indelungata de intalniri romantice, uneori poate fi dificil sa deslusesti semnalele pe care iubitul tau ti le transmite. Este pregatit sau nu pentru o relatie serioasa ? Semnele din lista de mai jos sunt un indiciu ca iubitul tau isi doreste sa avansati la etapa urmatoare a relatiei si sa va mutati impreuna.

1. Isi lasa tot mai multe lucruri la tine

Indiferent daca ati discutat sau nu pana acum posibilitatea de a va muta impreuna, atunci cand iubitul tau incepe sa isi lase tot mai multe lucruri personale la tine este un indiciu al faptului ca se simte din ce in ce mai confortabil si ca relatia devine tot mai serioasa. Drept urmare, oricat de ciudat ar parea, lamele de ras lasate in baie ar putea indica dorinta unui angajament pe termen lung.

2. Se intalneste doar cu tine

In anumite situatii, inceputurile relatiilor pot fi usor tulburi. Intalnirile cu mai multe persoane in acelasi timp pot indica o relatie inca nedefinita, dar pot marca si statutul acesteia. In cazul in care constati ca el se vede doar cu tine si, mai mult decat atat, nu mai este interesat de nimeni altcineva, devine evident ca este pregatit pentru o relatie serioasa si chiar si pentru a va muta impreuna.

3. Face compromisuri

O relatie functionala se bazeaza pe compromisuri compromisuri venite din ambele parti. Prin urmare, calitatea relatiei dintre tine si iubitul tau poate fi evaluata si prin prisma disponibilitatii amandurora de a face mici sacrificii de dragul celuilalt. Cand un astfel de comportament exista de ambele parti, relatia poate fi considerata una de viitor.

4. Iti cunoaste preferintele

Un barbat interesat cu adevarat de o femeie si pregatit pentru o relatie serioasa isi cunoaste suficient de bine partenera pentru a sti, cel putin in cele mai frecvente situatii, care sunt preferintele acesteia. Pe langa faptul ca iti cunoaste gusturile, un astfel de barbat le si respecta. Ideal, pentru ca relatia sa dureze, preferintele amandurora ar trebui sa se imbine armonios (chiar daca nu se suprapun intotdeauna).

5. Isi face planuri de viitor in care apari si tu

Un alt semn care indica faptul ca iubitul tau isi doreste o relatie serioasa si ar putea fi pregatit sa va mutati impreuna se refera la planurile de viitor care te includ mereu si pe tine. Discutiile despre viitor reprezinta o ocazie excelenta de a descoperi daca perspectiva ta asupra evolutiei unei relatii coincide cu a sa. Descopera, inainte de lua in considerare varianta de a va muta impreuna, daca el iti impartaseste parerea despre familie, copii, educatie etc.

6. Te prezinta familiei

Chiar daca nu este neaparat o dovada concludenta, in general atunci cand iubitul tau decide sa te prezinte familiei sale, este un semn ca isi doreste o relatie serioasa, de viitor. Daca iubitul tau nu a adus inca vorba despre familie, poti initia tu discutia, pentru a descoperi care este pozitia sa asupra posibilitatii de a-ti cunoaste parintii, dar si asupra aceleia de a-i intalni si tu pe ai lui.


Autor: D.S.

Sursa: foto: womanaroundtown.com

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fantezia mea
  • person

    "live life to the best"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right