Semne care il tradeaza ca se gandeste la fosta

Semne care il tradeaza ca se gandeste la fosta
  calendar_month        
In calitate de fosta poti fi chiar tu. Daca v-ati desparti in momentul asta i-ar fi imposibil sa nu se mai gandeasca la tine, chiar daca si-ar face alta partida. O persoana care a trecut prin viata ta si pentru care ai avut sentimente nu poate fi stearsa cu buretele din mintea sau din inima ta.

Trebuie tu sa fii mai buna decat ea, sa o depasesti in multe privinte pentru a-l acapara, pentru a-l face sa o considere parte din trecut de care isi aminteste vag si fara sa tresare, sau fara regrete.

E normal sa se gandeasca la fosta, tu nu ai facut la fel niciodata? Totusi e deranjant. E un motiv de gelozie mai ales la voi femeile, mai ales daca tu il iubesti si vrei sa te aiba doar pe tine in minte si in inima. Exista cateva indicii care pe barbati ii tradeaza daca au trecut sau nu peste despartirea de fosta.

86885.jpg

Daca ea a fost cea care a incheiat relatia, atunci probabilitatea ca barbatul sa se gandeasca la fosta e mai mare, pentru ca asta inseamna ca el inca si-o dorea, ca inca tinea la ea si inevitabil vine intrebarea ta: "Daca e cu mine doar ca sa incerce sa se vindece de ranile provocate de ea si in momentul in care ea il va vrea inapoi ma va parasi?" O sa-ti raspund si la intrebarea asta, dar hai sa iti dezvalui cateva semne care te-ar putea face sa te duci cu gandul ca el inca mai e cu gandul la ea .

Inca isi mai trimit mesaje

Nu suna prea bine, nu-i asa? Daca ai terminat o relatie nu inseamna ca nu te mai vezi cu respectiva, inseamna ca ai intrerupt si comunicarea specifica indragostitilor: mesaje in miez de noapte. E clar ca asta nu e un semn prea bun, mai ales daca nu te lasa sa vezi ce i-a scris.

Te compara cu ea

Daca i se intampla o data sa aminteasca in trecere de ea, pentru ca ceva din comportamentul sau atitudinea ta i-a amintit de tine e ok. Dar daca nu rateaza niciun prilej pentru a-ti vorbi de ea, chiar si atunci cant iti face un compliment, sa stii ca inca mai are sentimente pentru ea, dar ii e teama sa recunoasca, sau nu vrea sa recunoasca.

Se afiseaza in exces cu tine

Daca mergeti in locurile in care ea sau prieteni de-ai ei obisnuiau sa mearga si e din cale afara de dragastos cu tine, atunci incearca sa o faca geloasa si nu e bine. Daca acasa cand ajungeti comportamentul sau e schimbat la 180 de grade, e semn clar ca mintea ii sta la ea.

Semeni foarte mult cu fosta

Nu te-ai gandit ca asemanarea dintre tine si fosta e datorita faptului ca el nu a uitat-o si daca nu poate avea originalul langa el, macar sa aiba o copie? Inseamna ca nu e pregatit pentru cineva nou.E si asta o tehnica a barbatilor. Nu e o solutie, dar pentru moment e ok.

Si acum sa iti raspund la intrebarea de la inceput. E posibil si scenariul facut de tine, adica sa se intoarca la ea, daca la un moment dat o sa il vrea inapoi. Dar, nu se va intampla asta daca tu stii cum sa il faci sa o uite, daca stii sa ii oferi ceea ce ea nu i-a oferit.
Indiferent daca semnele de mai sus se adeveresc sau nu, trebuie sa lupti pentru ceea ce vrei si sa obtii.

Afla mai multe despre cum gandesc barbatii pe askmen.ro">

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right