Sex cu fostul - o idee buna?

Sex cu fostul - o idee buna?
  calendar_month        
Te-ai despartit de fostul iubit de ceva vreme, insa atractia sexuala exista inca? Dintr-o data, iti dai seama ca ai chef sa-ti petreci noaptea cu el, insa eziti. Te ajutam sa iei decizia cea buna!

Nostalgia te impinge de la spate

De luni intregi ii refuzi fostului iubit invitatiile la cafea. Pur si simplu nu erai gata sa-l vezi din nou. Aveai inca destule sentimente pentru el. Trebuia sa-l uiti cu adevarat pentru a-l putea revedea ca si cum ar fi fost un prieten oarecare. Si te-ai tinut de cuvant, ti-ai gasit chiar si un nou iubit. Bine, nu e chiar iubire cu nabadai, dar e un inceput promitator. Si intr-un final ai spus da invitatiei la cafea.

Doar ca, odata ajunsa la intalnirea cu fostul, si simtit ca inima ti-a fost sagetata. Incredibil, dar adevarat. Dupa tot acest timp, in ciuda eforturilor laborioase de a-l uita, tot il gasesti atragator. Insuportabil!

Pe de o parte il asculti, iar pe de alta parte te gandesti la toate momentele petrecute impreuna. Era bine atunci... E ciudat cum memoria retine doar momentele frumoase dintr-o poveste de dragoste. Ca si cum certurile si suferinta despartirii n-ar fi existat niciodata. Si totusi, ceva te impiedica sa mai cazi in nostalgia unei love story.

Revine foarte repede dorinta de a-l saruta, de a fi aproape de el, ca si inainte. Senzatiile acestea iti lipsesc. Mirosul pielii sale si restul... Dintr-o data, revii pe pamant si-ti amintesti ca povestea voastra nu a mers din cauza unor motive bine intemeiate si ca intre voi exista o iubire imposibila.

Dar te atrage si asa. Atunci te gandesti: dar daca ne-am culca impreuna in amintirea vremurilor trecute, doar asa, o data?

Atentie: joci un joc periculos

Trebuie sa-ti fie clar in minte: daca mai ai inca sentimente pentru fostul iubit, nu face sex cu el. Astfel te vei atasa din nou de el, mai mult ca sigur.

Mai rau, risti sa suferi si sa te vezi din nou plonjand in vechea situatie din care te-ai chinuit cu greu sa iesi. Dar cel mai trist lucru e ca daca va culcati impreuna, s-ar putea sa nu mai iasa ce era pe vremuri, ci un sex plictisitor. Sentimentele evolueaza in timp si niciodata nu va mai exista intensitatea aceea. Va fi o simpla partida cu picioarele in aer. Si, in fine, apare indoiala: daca el te-a folosit pentru a petrece un moment frumos? Daca nu esti decat un obiect sexual pentru el?

Respectul mutual trebuie sa fie regula

Bineinteles, exista si posibilitatea sa te culci cu fostul si sa mearga totul bine. Un fost iubit se poate transforma in cel mai bun "sex friend" de pe pamant. Cine te cunoaste mai bine ca el?

Conditia pentru ca o asemenea relatie sa functioneze: sinceritatea totala. Nu trebuie sa mai aveti sentimente unul pentru celalalt si sa va respectati reciproc. De indata ce unul dintre voi incepe sa se ataseze, e cazul sa va despartiti. Practicarea sexului in scopul obtinerii unei realtii mai stabile nu e decat o amagire.

Se poate intampla si ca atasamentul sa fie reciproc si sa va decideti sa formati iarasi un cuplu. Da, se intampla, insa acestea sunt cazuri rare.


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Zburam, rapid, rapid spre soare
  • person

    "pentru unii mai mult decat o simpla pasiune..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right