Sex extrem

Sex extrem
  calendar_month        
Relatiile sexuale reusite sunt oricum, numai conformiste nu. Se poate ca uneori sa se transforme din obisnuinta in ceva deja cunoscut, dar exista acele momente speciale pentru care merita sa traiesti, si cat mai intens!

Ce parere ai de o pozitie care nu necesita neaparat abilitati de acrobat de circ si in mod sigur te vor face sa uiti de clasicul misionar?

Uite, de exemplu, sunt oameni care considera ca un scaun este folosit strict pentru a sedea pe el. Dar in acelasi timp sunt altii care se bucura de evolutia spatiului uman astfel incat sa inteleaga ca uneori trebuie incercate lucruri pe care majoritatea nu le face... sau nu le face "asa"!

Pozitia nesigura asigura senzatii deosebite

Asa ca poti sa-l conduci in fata ferestrei si sa te asezi in fata lui confortabil cu fundul pe spatarul unui scaun. El ar trebui sa te cuprinda cu unul dintre brate pe sub sani si cu celalalt pe deasupra si sa te tina suficient de strans cat sa sustina miscarea de balans a scaunului o data cu miscarea voastra. Pozitia nesigura asigura senzatii deosebite pentru amandoi prin contractia muschilor vaginali. Nu e deloc greu de realizat, va spun din proprie experienta si chiar si dupa atata vreme scaunele imi provoaca aceleasi ganduri pe care le am si in fata unui pat imens: cum ar fi daca...

Si fiindca discutam de senzatii... in mod sigur veti avea parte de ele din plin daca incercati, pentru variatie, locuri mai putin "regulamentare" in care sa practicati jocuri erotice: o mansarda plina de praf, in vie (ca tot se apropie culesul strugurilor!), pe acoperisul unui bloc de 10 etaje (va descurcati voi sa faceti rost de cheie!)... au inceput sa va vina idei?!

Extrem nu este sa il doresti, probabil o faci in permanenta, extrem este sa nu astepti pana ajungi la acel spatiu atat de cunoscut al dormitorului. Poate e vorba de o noapte tarzie cand va intoarceti de la un chef sau chiar de la birou si pur si simplu nu mai aveti rabdare sa intrati in casa. Adrenalina la cote maxime, desi in mod sigur vecina de alaturi doarme de mult si nu te poate vedea aplecata peste balustrada.

E vorba de faptul ca sunt anumite momente in care nu te poti abtine sa smulgi hainele de pe el (sau de pe tine), momente de pasiune maxima, pe care cei mai multi oameni le consuma in intimitatea propriilor ganduri fara ca vreodata sa se vada ceva in exterior. Dar daca ai da macar cateodata frau liber sentimentelor extreme... dorintelor nebune?Un pic de stres, contrar a ceea ce credem in mod normal, va face ca senzatiile sa devina mult mai intense, ca bucuria fiecarui gest sa fie mult mai mare, doar suntem facuti astfel incat apreciem mult mai mult ceea ce este pe cale sa pierdem...

Si fiindca vorbeam de extrem...

Cred ca nici un gest sau atingere nu te poate duce la o intensitate la fel de mare ca cea pe care o obtii numai pentru ca iti lasi mintea libera, pentru ca nu mai pui frau imaginatiei. La 15 ani ai fi putut sa te apropii de orgasm numai pentru ca te-a tinut de mana.

De ce nu ai degusta si acum prietenul tau frumos de la distanta, de ce nu l-ai privi pofticios in timp ce el inca mai doarme ultimele cinci minute ale diminetii? Iti poti inchipui senzatia de fericire pe care o vei avea cand, inca adormit, primul gest al sau va fi sa te ia in brate si sa te lipeasca de el? Nimic mai extrem decat sa fie langa tine si tu sa fii in continuare arsa de dorinta unei contopiri si mai mari...

Recomandari