Sex - ghideaza-i miscarile partenerului tau...

Sex - ghideaza-i miscarile partenerului tau...
  calendar_month   update 26 Iun 2003, ora: 14:27      
Daca nu gasesti cuvintele cele mai potrivite (mai ales ca atunci cand e vorba de sex cuvintele uneori mai mult pot incurca), poti sa-i vorbesti prin gesturi si sa-i arati ce sa faca cu mainile. El trebuie sa simta impreuna cu tine toata placerea pe care ti-o da. Aceste lucruri nu trebuie invatate in graba, ci trebuie ca impreuna sa va prelungiti placerea ca sa traiti in armonie sexuala.

Tantra te invata cum sa obtii placerea: tehnica consta in a ramane nemiscati, amandoi, incercand sa va ascultati miscarile muschilor prin contractari succesive ale perineului. Vei descoperi niste senzatii total necunoscute, mai blande la inceput, dar mai violente in cele din urma si vei simti cum intreaga placere iti umple corpul, placere ce-ti vine din faimosul punct G, de sub col...

Dragostea este prospetime si inocenta... este adevarat, dar putina tehnica nu strica niciodata! Dar sexul nu este inocenta, ci indeazneala. Pana la urma vei ajunge si tu la adevarate jocuri erotice , mai ai nevoie doar de putina practica sexuala :))

Recomandari

Newsletter Ele.ro

chiar nu sunt curioasa
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right