Sex in grup

Sex in grup
  calendar_month        
Traim in secolul 21 si deja mintea noastra a luat-o lejer pe carari nu tocmai monahale. Deja sexul oral si sexul anal ni se par lucruri ce nu ies din uzura cotidiana. Nimic nou sub soare, spunem noi.

Sexul in 3 deja nu mai prezinta interes pentru cuplurile inovatoare, dornice de senzatii tari. Mai nou, in mintea barbatului coplesit de dorinte sexuale continue zace imaginea sexului in grup insotita de schemele adiacente fabricate de masculul nostru in scop caritabil. Prospecte si planuri multe construite pentru lupta caritabila impotriva mentalitatii "invechite" si incapatanate a prietenei cu broboada in cap si fusta cu poale in brau.

"Pai ce domne" se gandeste el in sinea lui, "ce, mai suntem pe vremea lui bunicu cand ne uitam cu lanterna pe sub patura la reviste deocheate? Traim in secolul emanciparii si a libertatii depline. De ce sa ne mai ascundem pe sub cearsafuri?", gandeste el in timp ce concepe planuri marete pentru a-si pastra creasta de cocos si in fata prietenei "cu poale in brau".

Si ca masculul nostru, mai sunt multi alti cocosi rataciti, cu mintea pierduta intr-o orgie de chipuri extaziate si priviri perverse. Toti vor sa incerce ceva nou, ceva ciudat si cateodata atat de greu de realizat incat ai nevoie de multe ore de fitness pentru a-l putea pune in practica.

E normal sa fim atrasi tot timpul de noutate, curiozitatea noastra nu cunoaste limite de multe ori. Tocmai de aceea si sexul in grup este o provocarea, o experienta mai aparte pe care dorim sa o practicam la un moment dat.
Insa, ca multe altele, sexul in grup are avantajele si dezavantajele lui.Avantaje

Fiind o experienta mai aparte, poate fi foarte incitanta pentru multe persoane mai aventuriere;
Reusesti sa depasesti niste limite in viata ta sexuala;
Este un test foarte bun pentru a-ti depasi temerile si inhibitiile;
Daca ai tendinte de voyeurist, vei gasi foarte excitanta aceasta experienta.
Pentu cuplurile a caror viata sexuala o ia usor spre rutina, acesta este un condiment perfect pentru a mai pipera relatia.

Dezavantaje

Aceasta experienta poate sa iti afecteze foarte mult relatia de cuplu. De aceea trebuie sa fii o persoana deschisa si dispusa, pentru a face acest pas;
Sunt mari sanse sa nu-ti placa absolut deloc, ci din contra sa ti se para scarbos (in caz ca vezi ceva mai dubios sau auzi zgomote ciudate la "vecini");
Daca esti o persoana pudica, nu vei simti nicio placere si ai sa ii reprosezi prietenului ca este un obsedat sexual;
Exista posibilitatea ca prietenul tau sa se indragosteasca de "vecina";
Diverse evenimente neplacute pot avea loc (sa fie patul prea mic si sa nu intrati toti, sa fie lumina inchisa si sa nimereasca pisica in loc de zona care te intereseaza pe tine, sa oboseasca toti tipi mult prea repede etc.)

Voi ati practica sexul in grup ? Daca v-ar cere prietenul asa ceva, ati fi de acord sau nu? Si daca nu, cum ati face fata insistentei lui?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right