Sex prin telefon - stii sa-i vorbesti?

Sex prin telefon - stii sa-i vorbesti?
  calendar_month        
Sexul prin telefon este astazi o practica destul de comuna a cuplurilor despartite temporar sau chiar formate la distanta.

Si din moment ce exista, nu-l poti ignora. Trimite-ti iubitul in cealalta camera si angajati-va intr-o conversatie senzuala la telefon.

Nu stii cum se face? Te invatam noi!

Incercati!

Doar pentru ca nu esti fizic langa partenerul tau nu inseamna ca nu poti simti flacara pasiunii arzand! Pentru asta s-a inventat sexul prin telefon.

E ca un fel de vorbit murdar in pat, dar cu mai multa stradanie si imaginatie, caci amandoi trebuie sa contribuiti la scenariu.

Cum incepeti?

Intreaba-ti partenerul cu ce e imbracat, unde se afla si cat de mult i-ar placea sa-l atingi in timp ce stati de vorba.

Punctul culminant

Pe masura ce atmosfera se incinge si incepeti amandoi sa va masturbati la telefon, spune-i ce-ai vrea sa-ti faca si unde ai vrea sa te atinga daca ar fi langa tine.

El trebuie sa-ti faca pe plac si sa descrie ce vede, cum face si cata placere ii provoaca.

Exteriorizati-va

Lucrurile se incing si mai tare. Nu va fie frica sa va exprimati placerea. Chiar daca partenerul nu te vede, el te aude, iar la auzul placerii tale se va excita si mai mult.

SMS-uri erotice

SMS-urile erotice se trimit cu scopul de a-i crea destinatarului mesajului o dispozitie sexy pentru mai tarziu. Scrie-i ce anume vrei sa-i faci mai tarziu, ce chestie hot faci in acest moment sau trimite-i o poza cu tine purtand o lenjerie sexy. Daca si el iti raspunde in acelasi fel, si va mai dati vreo doua astfelo de mesaje, s-ar putea sa va luati amandoi o pauza mai lunga de pranz pentru o intalnire secreta!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

nu stiu daca o sa mearga
  • person

    "" forta care clinteste aceasta lume este speranta" (martin luther)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right