Stiai ca... Sex

Stiai ca... Sex
  calendar_month        
21 de lucruri amuzante si interesante pe care nu le stiai despre sex.

1. Un pupic pe obraz foloseste doi muschi faciali. Un sarut pasional in schimb… 34 de muschi.

2. Pentru fiecare pagina "normala" pe internet, sunt… cinci pagini cu continut pornografic.

3. Unii barbati si femei pot atinge orgasmul fara a fi macar atinsi. Reusesc asta prin simpla contractare a muschilor pelvisului. O abilitate destul de utila as spune eu… pentru cele care nu o detin, merita sa incerce.

4. Unele femei foarte, foarte norocoase pot atinge orgasmul doar daca partenerul lor se joaca cu sfarcul lor - sarutat, lins, supt…

5. Jumatate dintre barbati sustin ca ar face sex cu o femeie fara ca macar s-o sarute… dar numai 14% dintre femei ar face sex cu un barbat fara sa-l sarute.

6. Orgasmele pot fi mai intense atunci cand este cald afara, ceea ce poate explica farmecul sexului in vacanta sau al aventurilor de-o vara.

7. 50% dintre barbati sustin ca se asteapta ca un sarut sa duca la sex, comparativ cu 33% dintre femei.8. Atunci cand se saruta, oamenii inclina capul spre dreapta de doua ori mai des decat il inclina spre stanga.

9. Stresul este inamicul sexului. Pentru ca femeile sa aiba orgasm, amigdala (centrul fricii si al anietatii din creier creierului) trebuie sa fie in stare latenta.

10. Masturbarea indeplineste si o functie biologica. Sperma care nu este… eliminata, dezvolta anumite anormalitati. Ceea ce, paradoxal, face masturbarea vitala pentru evolutia speciei, permitand "fabricarea" de sperma… "proaspata".

11. Orgasmul feminin este cel mai bun calmant deoarece contine endorfine - hormoni ai starii de bine. Ceea ce anuleaza cumva vechea scuza cu durerea de cap.

12. Intr-un sarut de un minut poti sa arzi 26 de calorii, iar intr-o jumatate de ora de sex, vreo 300. Un motiv in plus pentru a face sex, zic eu.

13. Aproximativ 4000 de oameni in lume fac sex in clipa asta. Daca esti unul dintre ei, sper ca, computerul tau foloseste protectie.

14. Nu-i de mirare ca barbatii nu gasesc niciodata clitorisul. Se pare ca micul centru al placerii are obiceiul de a se ascunde exact inaintea orgasmului. Din fericire stimularea lui oricum ar fi inutila acum, din moment ce este prea sensibil pentru a fi atins.

15. Un om obisnuit va petrece doua saptamani din viata lui sarutandu-se.

16. Cercetarile au descoperit ca ultima picatura din sperma ejaculata a unui barbat contine un spermicid natural care va ataca "samanta" oricui va intra acolo dupa… un fel de "cel mai bun sa invinga"…?

17. Aproape o treime dintre barbati sustin ca sarutul nu inseamna inselat , in timp ce 89% sustin sus si tare ca este.

18. Creeirul nostru continue neuroni care ne ajuta sa ne gasim buzele unii altora pe intuneric.

19. In evul mediu, Biserica Catolica a declarat sarutul un pacat mortal.

20. Se pare ca femeile care citesc romane siropoase fac sex de doua ori mai des decat femeile care nu. As zice ca e timpul pentru un drum la librarie, tu nu?

21. Acum barbatii isi pot da seama daca mimezi orgasmul sau nu. In timpul excitatiei, labiile interne se maresc de pana la 2 - 3 ori, si, in plus, se pare ca isi schimba culoarea exact inainte de a avea orgasm - in roz, rosu sau chiar culoarea vinului.Recomandari