Stii cum sa-i vorbesti in pat?

Stii cum sa-i vorbesti in pat?
  calendar_month        
Momentele intime pe care le traiesti cu partenerul tau pot fi condimentate cu cateva cuvinte spuse pe un ton aparte. Cei care si-au dorit sa se exprime in pat in acest fel si nu au indraznit trebuie sa stie ca exista tehnici speciale, care includ miscari ale corpului, respiratie si fraze intregi la care pot apela pentru a incinge atmosfera.

Atmosfera potrivita

Riscul cel mai mare pe care il implica "vorbitul murdar" in pat consta in alegerea unui moment gresit. In loc sa aiba efectul dorit, cuvintele rostite la urechea partenerului vor suna nepotrivit si jenant pentru amandoi. De aceea este important sa fie creata deja atmosfera potrivita pentru o astfel de exprimare. Asteapta un moment in care aerul dintre voi este incarcat de dorinta si senzualitate. Nu trebuie sa fie vorba neaparat despre o atmosfera romantica, cu lumanari si muzica, ci mai degraba de o senzatie plina de voluptate, emotie si dorinta. Intr-un astfel de moment, vorbitul murdar poate fi cireasa de pe tort, resortul care pune in miscare totul.

Respiratie

Exercitiile de respiratie sunt importante atunci cand vrei sa-i vorbesti partenerului in timpul unei partide de sex. Se pare ca gura intredeschisa este perceputa de multi ca fiind senzuala. Respiratia ta trebuie sa fie diferita de cea obisnuita. Daca iti place sa faci sex incet, miscandu-te senzual, atunci respiratia ta trebuie sa se coordoneze cu aceste miscari. Pentru o partida de sex salbatic si respiratia va fi mai rapida.

Sunete

Sunetele usoare pot sa se adauge vorbitului in pat. Acestea sunt o maniera de a te exprima intr-un mod moderat, fara sa faci galagie, dar suficient de incitant incat sa-ti provoci partenerul. Sunetele abia murmurate sau soptite la ureche sunt percepute ca fiind sexy, astfel incat nu ai nimic de pierdut. Sunetele scoase nu trebuie analizate, cu cat sunt mai naturale, cu atat mai bine.

Miscari

Miscarea corpului este deosebit de importanta. Aceasta trebuie sa fie facuta in concordanta cu respiratia. Poti sa inclini capul, sa-ti inclestezi mainile, sa-ti musti usor buza etc.

Autor: Maria Ionescu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

cateva idei despre dragoste
  • person

    "cel mai sigur semn ca cineva nu este importanteste silinta cu care isi da importanta."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right