Stimularea manuala: 4 tehnici originale si incitante

Stimularea manuala: 4 tehnici originale si incitante
  calendar_month        
Stimularea manuala este o metoda extraordinara de a-ti duce iubitul pe culmile placerii. Combinate cu stimularea orala, miscarile mainilor tale pot transforma o banala partida de sex oral intr-o experienta fantastica.

Uita de vechile tale tehnici care nu mai dau rezultate de ceva timp incoace si incearca unele noi, originale si incitante.

Potrivit specialistilor, femeile uita de foarte multe sa-si foloseasca mainile in timp ce ofera partenerului placere orala. Ignoranta lor vine dintr-o rutina.
Se intampla la fel si in cazul tau? Inseamna ca ai invatat foarte bine miscarile care ii plac iubitului tau si pentru a fi sigura ca nu dai gres nu te abati de la ele neam.

Ofera-i un sex oral divin cu aceste trucuri eficiente!

1. Strange-i scortul usor inainte de orgasm

Cand simti ca este pe punctul de a avea orgasm, strange-i scortul usor in palma. Probabil stii deja ca testiculele reprezinta o zona extrem de sensibila la atingeri, ceea ce face ca un astfel de gest sa intensifice de zeci de ori senzatiile orgasmice.

2. Impreuneaza degetele si lasa-l sa se miste

Partenerul tau se simte senzational cand te plimbi cu mana pe penisul sau, insa daca vrei sa-i oferi senzatii si mai tari, impreuneaza degetele si tine penisul drept. Acum roaga-ti iubitul sa-si miste bazinul si si creeze miscari du-te-vino cu penisul in palmele tale.

In acest fel, iubitul tau va avea control absolut asupra orgasmului si va putea incetini sau accelera miscarea penisului.

3. Stimularea anala cu degetul

Stimularea anala este una dintre cele mai placute tehnici in timpul sexului oral. Pentru a realiza corect o stimulare anala in timp ce ii faci sex oral iubitului tau, este indicat sa umezesti bine zona anusului, astfel incat sa nu-i creezi niciun disconfort.

In timp ce iti plimbi buzele de sus pana jos pe penisul lui, cu o mana ii poti masa usor testiculele, iar cu cealalata mana il poti atinge usor in zona anusului. Alterneaza miscarile circulare cu miscari de presare a anusului.

Stimularea manuala si orala a celor 3 zone erogene - penis, testicule si anus - vor provoca senzatii incredibil de puternice si placute. Sa nu te mire daca partenerul tau va termina foarte repede.

4. Formeaza un inel cu degetul mare si aratatorul

O tehnica senzationala de stimulare manuala este cea in care folosesti degetul mare si aratator. Uneste varfurile degetelor, astfel incat sa formezi un "inel". Acum plimba "inelul" din varful penisului pana la baza, presand din cand in cand organul genital.

Alterneaza miscarile lente cu cele alerte, astfel incat sa amani cat mai mult orgasmul. Miscarile alerte vor grabi climaxul, in timp ce miscarile lente il vor amana.

Dubleaza-i senzatiile, formand inca un inel, cu cele doua degetele de la cealalta mana. Plimba inelele in acelasi sens pe toata lungimea penisului sau plimba-le in directii opuse.

Indiferent ce fel de stimulare manuala alegi, fii sigura ca placerea pe care o va resimti parteneurl tau va fi una maxima. Nu te rezuma doar la tehnicile expuse aici. Inventeaza, joaca-te, experimenteaza, dar nu uita ca penisul trebuie sa fie bine lubrifiat, pentru ca mainile tale sa alunece usor si sa nu existe o frecare suparatoare.Autor: L.G.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Michael Bolton la altar cu Nicolette Sheridan
  • person

    ""daca vrei sa fii fericit o clipa,razbuna-te...daca vrei sa fii fericit o viata,iarta!!!""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right