Stimuleaza-i imaginatia sexuala

Stimuleaza-i imaginatia sexuala
  calendar_month        
Multe cupluri simt ca dupa o anumita perioada incep sa intre intr-un fel de rutina.

Viata sexuala incepe sa se supuna unui tipar general, si imaginatia sexuala parca a fugit undeva in vremea adolsescentei.

Pare o situatie fara iesire?

Ei bine, nu este.

Tin minte acum ceva timp, cand m-am plans ginecologului meu de lipsa apetitului sexual, aceasta mi-a dat o solutie foar directa care m-a amuzat: "schimba partenerul." Da, probabil ar fi o solutie destul de sigura, dar cred ca iti poti readuce libidoul la cote ridicate si fara sa fii nevoita sa renunti la partenerul tau actual.

Stimularea imaginatiei

A pasi in sfera imaginatiei poate fi dificil, mai ales daca tu si partenerul tau abia incepeti sa vorbiti deschis despre dorintele voastre. Este posibil ca ingredientul lipsa sa fie chiar increderea de a va exprima deschis si de a experimenta cu sexualitatea voastra fara a va simti jenati. Inainte de a incepe sa investiti in jucarii sau costume, ar putea fi de un real ajutor sa incepeti sa vorbiti si sa va explorati gandurile si fanteziile fiecaruia.Cum incepi sa vorbesti deschis

Poti porni discutia intr-o sumedenie de moduri. Spre exemplu, puteti alege sa priviti impreuna niste filme despre educatia sexuala pentru adulti sau filme erotice. Vorbiti despre ceea ce vedeti in filme, si cum va simtiti. Ce va excita pe fiecare si ce nu. Ce iti place si ce se regaseste in fanteziile tale, dar ce nu ti-ai dori sa incerci in viata reala.

Sau, ce ai spune de niste carti pentru a-ti stimula imaginatia? Gasesti pe piata sute de carti care iti pot oferi idei despre cum sa iti condimentezi viata sexuala. Sunt si unele carti senzuale carora ai putea sa le oferi o sansa, precum "The pillow book". Cititi-le impreuna, sai cu voce tare seara, inainte de culcare si vedeti ce va inspira, ce va atrage, sau ce va excita pe fiecare.

Exploreaza-ti visele erotice

Un alt taram pe care il poti explora sunt visele erotice (de zi sau de noapte). Ai avut vreodata vise umede cu partenerul tau? Cu altii? Vise ce implicau acte specifice?

Ideea nu este neaparat sa pui in practica fiecare vis sau orice dorinta pe care ai simtit-o vreodata, ci de a incepe sa iti impartasesti fanteziile partenerului tau pentru a putea construi impreuna intimitatea si entuziasmul in viata voastra sexuala. Cine stie, chiar si natura intima a acestei conversatii poate fi un nou stimulent excitant pentru amandoi.

Odata ce iti poti recunoaste propriile fantezii, si sa vorbesti deschis despre ele cu partenerul tau, viata voastra sexuala ar putea atinge noi inaltimi. Bucurati-va de drumul pana acolo.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Soldurile
  • person

    "aici veti putea gasi informatii despre cum sa slabiti!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right